Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők tényleg így gondolkodnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg így gondolkodnak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj felkeltettem a figyelmét oda volt értem másoknak is mondta engem bámult állandóan, de én semmi jelét nem mutattam hogy érdekelne sőt hidegen hagyott, miután mondom jól van nyitok felé egy kicsit próbálok vele kommunikálni azóta úgy tesz mint ha nem is léteznék. Szerintetek direkt csinálja ezt a játszmát? Annyira nem érdekel én nem fogok könyörögni neki csak elég fura hogy most mi van vele én nem értem
2022. nov. 29. 09:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Lehet az vagyok mondták már mások is de valami miatt előrébb tartok mint ők
2022. nov. 29. 10:14
 12/22 anonim ***** válasza:
26%
Sértődés.. nem kaptad el röptében, vagy ő is az a fajta nő akonek addig vagy érdekes amig tartod a távolságot.
2022. nov. 29. 10:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira nem érdekel én nem fogok könyörögni neki csak elég fura hogy most mi van vele én nem értem"

Te ilyen nagyon menő, leszarom gyerek vagy?

2022. nov. 29. 11:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja, te azt hitted, rád fog várni 50 évig?😂

Ez nem jött be. Mindenki pótolható.

2022. nov. 29. 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

A játszmát te csinálod. Nem érdekelt a csaj, ezt ki is fejezted. Most sem érdekel igazából, csak valamiért elő akarod szedni. Nincs jobb?

Inkább tanulhatnál tőle és a többi hozzád hasonló is. Még pedig azt, hogy amelyik szekér nem vesz fel, azután nem szaladunk, hanem tovább lépünk. Van a világon még ezer másik megfelelő férfi/nő.

2022. nov. 29. 11:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy ideig elég látványosan került engem az illető, akkor nem fogok neki megalázkodni - nem fogok olyan busz után futni, ami nem vesz fel / amikor azt látom, hogy csak azért puncsol, mert sérti a férfiegóját, hogy egy ideig vágyakoztam utána, aztán meg "lemondok" róla.
2022. nov. 29. 11:53
 17/22 anonim ***** válasza:
48%
16. Aztán a bamulással sokat elárul a nő.. játszma mesterek!
2022. nov. 29. 12:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17: igen, azt elárulta, hogy AKKOR érdekelte a férfi. Aztán meg amikor nem kapott tőle semmilyen visszajelzést, úgy volt vele, oké, ha nem, akkor nem.
2022. nov. 29. 12:49
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jatszod a meno gyereket, de azt nem erted, hogy miert mert visszanyalni a fagyi.
2022. nov. 29. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:
18. Akkor jo gyorsan lezarjatok magatokban.. ennek sok ertelme igy nincs.
2022. nov. 29. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!