Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nők tényleg így gondolkodnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg így gondolkodnak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj felkeltettem a figyelmét oda volt értem másoknak is mondta engem bámult állandóan, de én semmi jelét nem mutattam hogy érdekelne sőt hidegen hagyott, miután mondom jól van nyitok felé egy kicsit próbálok vele kommunikálni azóta úgy tesz mint ha nem is léteznék. Szerintetek direkt csinálja ezt a játszmát? Annyira nem érdekel én nem fogok könyörögni neki csak elég fura hogy most mi van vele én nem értem
2022. nov. 29. 09:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kiábrándult valamiért.Vagy már másra figyel.
2022. nov. 29. 09:15
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy nő. 1.
2022. nov. 29. 09:19
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

Megunta. Senki nem fog a végtelenségig várni

Rájött, hogy igazából nem erdekled

2022. nov. 29. 09:34
 4/22 anonim ***** válasza:
55%
meg unta a várakozást ... semmibe vetted magyarán,össze törted a szívét,ennyi volt. most idd meg a levét barátocskám...késő bánat !
2022. nov. 29. 09:37
 5/22 anonim ***** válasza:
93%

Sok oka lehet. Lehet, hogy megunta, hogy zárt kapukat dönget. Lehet visszahallott valamit, ami elvette a kedvét, lehet, hogy valóban a nehezen kaphatót játssza, lehet, hogy már más van neki képben. De ezeken felül is lehet még bármi.

Sose értettem, hogy egyes emberek miért kéretik magukat. És itt most rád gondolok. Ha látom, hogy a nő érdeklődik és ez kölcsönös, akkor örülök és én is nyitok. Ha nem érdekel, akkor x hét, vagy hónap után se fanyalodok rá.

Érződik, hogy téged rohadtul nem foglalkoztat ez a nő, akkor minek nyitni felé? Könnyen lehet, hogy ő is így érzi, hogy ilyen nah, mindegy egy körre jó lesz, szódával elmegy kategória a számodra, ami sértő.

2022. nov. 29. 09:37
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Errol a vonatrol lemaradtal. Ilyen az, amikor megalszik valaki szajaban a tej.
2022. nov. 29. 09:49
 7/22 A kérdező kommentje:

5#

Lehet igazad van elgondolkodtató, de azért nem is érdeklődtem iránta mert más valakivel voltam elfoglalva, és ez a csaj tudott arról az illetőről lehet valami bosszú lett volna tőle vagy valami sérelem jött elő régebben barátnők voltak de már nem beszélnek, akkor volt oda legjobban értem most így belegondolva

2022. nov. 29. 09:50
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Bizony, gondolhatja azt, ha ló nincs, jó a szamár is?
2022. nov. 29. 09:56
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
te segg hülye vagy
2022. nov. 29. 09:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
😀😀
2022. nov. 29. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!