Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire erősíthet meg a szerelem?
Jót, rosszat is kaphatsz!
Ha gondok vannak veled, mint pl. kishitu vagy, esetleg félénk a szerelem ezt nem fogja megvaltoztatni, maximum azt hiszed, bebeszeled magadnak...
"Ha gondok vannak veled, mint pl. kishitu vagy, esetleg félénk a szerelem ezt nem fogja megvaltoztatni, maximum azt hiszed, bebeszeled magadnak..."
Ezt nem annyira értem. Ha "bebeszélem" magamnak hogy magabiztos vagyok, akkor az is vagyok, hiszen az hiten alapul hogy hogyan látom magam, ez nem egy objektív tény.
Bemagyarázni olyan dolgokat tudok magamnak, hogy pl. magas vagyok, hiszen az nem egy érzés.
De attól nem vagy magas, nem?
És az sem biztos, hogy a kapcsolat által fuh de magabiztos leszel, hiszen egy kapcsolatban vannak hullamvolgyek, sőt a párod ismerősei, családja ha nem bírnak, vagy ilyesmi ugyanúgy le tudnak húzni.
Ez az, de a magasság egy objektív tény, pont ezt mondtam én is. A magabiztosság pedig szubjektív.
Azzal egyetértek hogy az ellenkezője is elképzelhető, de ha bele gondolunk a párunk arra is rávilágíthat hogy mik a rejtett értékein és mivel egy jó kapcsolat bizalmon alapul így jobban elhiszük nekik amit mondanak. Ami még negatív lehet az az hogy túl nagyképűvé válunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!