Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet több nagy szerelem egy ember életében?
Általában, ha szeretsz valakit akkor azért szereted, mert olyan amilyen és imádod minden testrészét és minden lélegzetvételét figyeled amikor vele vagy, meg akarod óvni és örömet akarsz neki okozni.. nem azért vagy a másikkal mert barna a haja és jó a hátsója..
Szóval igen, szerintem létezhet. De el kell telnie egy bizonyos időnek a kettő között.
Nekem a (akkoribban azt hittem) nagy szerelem után, vagyis szakítás után 2 hónappal később jótt az életem a férjem. Mindig az aktuális szerelmedet szereted szerintem a legjobban. De őszintén visszagondolva a férjemhez soha senki nem ért (volna) fel. Ennek nyilván az is az oka hogy régen együtt vagyunk már, a kapcsolat alakult, fejlődött több lett.
De valójában szerintem a válasz a kérdésedre részemről igen. :)
Igen. Nincs ilyen meghatározott időintervallum😂 Akkor lesz, ha találkozol egy olyannal, akit azért szeretsz, mert olyan, amilyen. Nincs 2 egyforma ember, de szerencsére nem egyféle emberbe tudunk beleszeretni.
Én az első szerelmem után azt gondoltam, biztos nem fogok tudni mást úgy szeretni, mint őt. Hát, úgy nem is, de legalább annyira most is szeretek. Teljesen más a 2 szerelem, de ha lenne fokmérője, akkor ugyanolyan erős lenne.
Megpróbálom szemléltetni neked: Legjobb barátnőmmel nagyon erős kötődés van köztünk, igazi lelki társak vagyunk. Csináltunk 1x egy személyiség tesztet(többször is és mindig ez lett az eredmény, de ez a legdurvább, azért ezt írom). Szóval voltak fő személyiség csoportok és azon belül alcsoportok. Nem emlékszem, hogy hány alcsoport volt, de az biztos, hogy 24, vagy annál több. Természetesen itt is ugyanabba kerültünk. Ennek még így nem lenne akkora hírértéke, de volt vagy 100kérdés és szinte sehol nem adtunk egyforma választ.
Pont így lehet, ha megismersz egy másik férfit, lehet, hogy látszólag mindenben különbözik az elsőtől, de személyiségében pont ugyanígy illik hozzád. Tehát, ugyanúgy bele tudsz szeretni. De mivel nagyon sokfélék vagyunk kevesen vannak, akik ugyanannyira passzolnak. Így már a véletlenen, meg a szerencsén múlik, hogy 1 hónap múlva találkozol közülük eggyel, vagy 20 év múlva, vagy épp soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!