Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezhet?
#2 az véletlenül sem lehet, hogy a személyisége miatt nem tetszik neki, vagy azért mert még érez irántad valamit.
vagy csak szimplán bekamuzta hat ha megfektethet.
ha nem tetszik neki a lány nem jön össze vele ennyi haha
neharagudj de ez a válasz annyira volt hasznos mint egy használt zsebkendő.
nyilvánvalóan minden férfi szereti ha van mit fogni, de ez nem teszi függővé őket hogy kivel randiznak vagy ki tetszik meg nekik úgymond.
nem tudom hogyan lehetne kategórizálni, de mondjuk hogy én karcsú vagyok. és egytől egyik imádta a testem az összes barátom, sőt ugyanúgy vissza akarnak járni velem lefeküdni. és nem azért mert, a testem "a" haha
Nem tudom miért vagy rosszindulatú, én semmi rosszat nem mondtam arra a lányra, sőt. Rá értettem, hogy sajnálom, mert nem korrekt vele a barátja. Az, hogy engem cseszegetett azzal, hogy rám izgul és nem rá, az szerintem nem az én hibám.
ez nem rosszindulatúság hanem őszinteség. az alapvető probléma a megértésben onnan jön hogy túl naiv vagy hogy megértsd, hogy nyilván bókolni fog tök mindegy mit, hogy lefektessen. és az a bók pont az volt, hogy jobb a tested. de ez semmit nem jelent, nem többet. ebben a szituációban meg főleg, elég nyilvánvaló
Én láttam ilyet. :D
Ezt hívják szerelemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!