Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ilyen létezhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen létezhet?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy férfi, aki a "van mit fogni rajta" tipusú nőket szereti. Neki azaz ideálja külsőleg. Aztán mégis bele szeret egy "elől deszka, hátul lécbe"? Vagy akár fordítva.

2021. márc. 21. 09:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet.
2021. márc. 21. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Az exem ilyen volt. Én a van mit fogni kategória vagyok, az előttem lévő lány is az volt. Most meg egy vékony barátnője van. Én sajnos pont nem tudok pozitív példát felhozni, mert ő hozzám akarna vissza járni szexelni, nem tetszik neki a barátnője. :( persze én nem mentem bele, sajnálom őt, de nem tehetek semmit.
2021. márc. 21. 09:46
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

#2 az véletlenül sem lehet, hogy a személyisége miatt nem tetszik neki, vagy azért mert még érez irántad valamit.

vagy csak szimplán bekamuzta hat ha megfektethet.

ha nem tetszik neki a lány nem jön össze vele ennyi haha

neharagudj de ez a válasz annyira volt hasznos mint egy használt zsebkendő.

nyilvánvalóan minden férfi szereti ha van mit fogni, de ez nem teszi függővé őket hogy kivel randiznak vagy ki tetszik meg nekik úgymond.

nem tudom hogyan lehetne kategórizálni, de mondjuk hogy én karcsú vagyok. és egytől egyik imádta a testem az összes barátom, sőt ugyanúgy vissza akarnak járni velem lefeküdni. és nem azért mert, a testem "a" haha

2021. márc. 21. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom miért vagy rosszindulatú, én semmi rosszat nem mondtam arra a lányra, sőt. Rá értettem, hogy sajnálom, mert nem korrekt vele a barátja. Az, hogy engem cseszegetett azzal, hogy rám izgul és nem rá, az szerintem nem az én hibám.

2021. márc. 21. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régen tetszettek a kis husi férfiak. Sosem jöttem be nekik. Volt társkeresős időszakomban éppen egy olyan - körte pasi, no Ő már nem tetszett - utasított el nagyképűen aki szerintem összetehette volna a két kezét ha szóba állok vele. Csak egyszer volt teltebb párom. Régebben is, most is a vékonyaknak jövök be. Viszont változtam én is, nem értem már egykori önmagam. Már nem a kis pocakos tetszik.
2021. márc. 21. 10:04
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

ez nem rosszindulatúság hanem őszinteség. az alapvető probléma a megértésben onnan jön hogy túl naiv vagy hogy megértsd, hogy nyilván bókolni fog tök mindegy mit, hogy lefektessen. és az a bók pont az volt, hogy jobb a tested. de ez semmit nem jelent, nem többet. ebben a szituációban meg főleg, elég nyilvánvaló

2021. márc. 21. 10:12
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, nem konkrétan azt mondta, hogy jobb a testem, de ez teljesen mindegy. Mint te is írtad, bármi állhat a háttérben, de a lényeg az, hogy a mostani barátnőjét nem tiszteli és nem szereti. A kérdés az volt, hogy lehetőséges-e, hogy valaki nem az ideáljával jön össze, más tetszik meg neki. Persze, lehetséges. De vannak ellenpéldák is, én leírtam egyet. Szerintem lapozzunk.
2021. márc. 21. 10:18
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Igen, mert pl.: a személyisége megtetszik neki.
2021. márc. 21. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam ilyet. :D

Ezt hívják szerelemnek.

2021. márc. 21. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy létezik.
2021. márc. 21. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!