Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom a nyelves csókot még szerelmesen is?
Zavar, hogy tiszta nyál leszek, a cuppogás stb.
Szeretem a páromat, szeretem cirógatni, puszilgatni, viszont is szeretem ezeket kapni. Igazából csókolózni is szeretek vele olyan értelemben, hogy vele vagyok, de a fizikai velejárókat nem. :S Én nem tartom ezt egy szexi dolognak. Mindig csak a nyál jut róla eszembe
13-as, persze, aki párjával kerüli az intimitást, az ezt is kerülni fogja.
Egy egészséges ösztönvilágú ember, ha szexuálisan vonzódik a partneréhez, akkor kívánni fogja vele a nyelves csókot éppúgy, mint a simogatást vagy éppen a behatolást, orgazmust.
Nehogy már csak az legyen egészséges aki szexelni akar, meg nyelvesen csókolozni…
Szóval ha valaki egész eleteben szűz marad, akkor az már tuti nem egészséges?
Világhírű zsenit tudok mutatni aki aszex…
Én is csak szex közben szeretem a nyelves csókot és nem hosszan és főképp akkor nem szeretem, ha a másik éhes vagy nem mosott fogat közvetlenül előtte vagy nem elég alaposan.
Elég kiábrándító, mikor tömény paradicsom ízt kezdek egyszer csak érezni, ami több órája emésztődik a szájban (szuperízlelő vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!