Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak tudnak szerelmesek lenni vagy azok az érzések inkább annak szólnak,hogy a lány milyen jó az ágyban?
Figyelt kérdés
Mennyire elégülnek ki, mennyire jó a csaj stb
Szerintem a pasiknàl teljesen mást jelent a szerelem, vagyis inkább a szexnek szól,mintsem a lánynak.
2022. nov. 11. 09:13
2/20 anonim válasza:
Tudnak.
(Párom, édesapám, nagyapám a példa, mindig láttam a túláradó szeretetet, szerelmet a szemükben)
3/20 anonim válasza:
A férfiak ritkábban szerelmesek ez igaz. Viszont akkor mélyebben mint a nők (többségében). Csak sok esetben kevesbé tudják ezt kifejezni.
4/20 anonim válasza:
Párommal aszexuális kapcsolatban élünk, tehát tuti nem a szex miatt szeret :D
5/20 anonim válasza:
ezeket a sztereotípiákat mindig ugyanaz a nő írja ki?
természetesen tudunk :D
6/20 A kérdező kommentje:
Még nem írtam ki.
Értem tudtok,de szerintem máshogy,mint a nők, nektek a szex része lehet első helyen.
2022. nov. 11. 09:52
7/20 anonim válasza:
Nem csak a szexnek szól . Nyilván egy szűz hím esetén vagy aki még nagyon fiatal annak lehetséges . Arra sincs garancia hogy egy kapcsolatban kialakul e a kétoldalú szerelem vagy csak az egyiknél esetleg semelyiknél. A kapcsolatok többségében a nő sem szerelmes .
8/20 anonim válasza:
#6 ez butaság, lehet hogy jobban igényeljük mint ti, de ettől még nem ez irányítja a normális emberek életét, és anélkül is tudunk szeretni :)
9/20 anonim válasza:
Nagyon durva dolgot mondok: A férfiak is emberek :O ! Érzésekkel, bszki! :O Nagyon kemééééény... wooow!
10/20 A kérdező kommentje:
Ja,tényleg az :D
2022. nov. 11. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!