Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan férfi/nő barátja maradni, akibe szerelmesek vagytok?
Nem. Így se tudok kiábrándulni, hát még, ha barátok lennénk 😂
#1! Tudott az érzéseidről? Biztos, hogy viszonzatlan volt?
Ez a legrosszabb dolog amit valaha tehet valaki
Ha szereted de ő téged nem, minél messzebb kell tőle tenni és megpróbálni elfelejteni… barátság kizárva
Nem. Magam részéről öntisztelet és ennél önsorsontóbb lépés nem létezik..
És ha másról tudnám meg, akkor is levágnám a kapcsolatot, mert tudom, hogy milyen szenvedés.
Én csak távoli havernál voltam így, így is próbáltam egy jó ideig átkonvetálni haversággá és sosem szóltam róla. De mindig rá kellett jönnöm, hogy nem ment. Barátságban ugyanis nincs helye vonzalomnak. Nem ment. Azóta sem megy évek után sem, a vonzalom előtör a legváratlanabb pillanatban. Sajnos meg kell lépni a legnehezebbet: ki kell zárni az illetőt. Ez már inkább önbecsülés kérdése, szerintem - elnézést- de szánalmas aki tovább barátkozik a reménykedés jegyében. Persze, nehéz kilépni, de sokan megtesszük, mert tiszteljük magunkat és nem akarunk szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!