Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50es ferfiak! Ereztetek mar akkora vonzalmat elso latasra egy 30as no irant, hogy szerelem lett?
Figyelt kérdés
2022. nov. 24. 22:20
11/15 anonim válasza:
10-20 évvel fiatalabb nőt persze hogy sokan vonzónak találnak, és igen, lehet szerelem első látásra. Nyilván kisebb rá az esély mint mondjuk huszonéves korban. Az "első látás" után persze jönnek a kérdések, amik gyorsan kiolthatják a nagy szerelmet. De ez ugyanígy van akkor is, ha nincs korkülönbség.
12/15 Kései Sirató válasza:
A szerelem nem ismer határokat, sem akadályokat.
13/15 Kóboráramszelidítő válasza:
Igen. De ez nem kor függő szerintem. Egy 30-as nő a második legszebb éveiben jár, amíg a pasi a negyedikben.
Első látásra szerelem veszélyes.
Feje tetejére állítja az életed, elveszítheted az eddigi teljes életedet! Ez is benne van. És a boldog jövő is benne van. Bitangul sok mindenen múlik, nagy mázli kell egy igazán jó találkozáshoz.
Szóval.. kampány szövegnek jó, hogy első látásra beléd estem, én azért jól körbe nézném, mielőtt igent mondanék rá.
Tudod: a szép azonnal kell, az igazira alszunk egyet! :)
Én jobban bízom a harmadik látásra beléd estem kezdetben :)
14/15 Kóboráramszelidítő válasza:
Amit még szoktak mondani ilyen esetekben:
" ebbe a kapcsolatba, mindketten beleszakadtok,
az idősb az erőlködésbe, a fiatal a röhögésbe "
15/15 anonim válasza:
30 éves szingli férfiakat kellene nezned , nem apád koru embereket akik meg foglaltak is tobbnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!