Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új életet kezdeni (új lakòhely új lakàs új munkahely) szòval alapjaiban megvàltoztatni az életed egy férfi miatt, mik a tapasztalataitok?
Aki megtette bejött vagy sem? Hogy ment?
33N gyermektelen
Akkor én nem költöznék, de ez csak az én véleményem.
Számomra abszurd és elképzelhetetlen lenne, hogy elhagyjam az életem, a munkám, a barátaimat (pláne, ha szereted a mostani életem, a mostani városomat és munkámat és a barátaimat, tehát nem az van, hogy minden mindegy alapon elmegyek, mert akkor épp miért ne) egy pasiért, aki nem jelezte felém egyértelműen, hogy el szeretne venni feleségül, ezáltal kifejezve elköteleződési szándékát.
Elköltözöl hozzá, ott hagyod az addigi életed, ami simán lehet, hogy tök jó neked, aztán tőle függő helyzetbe kerülsz, úgy, hogy ő az égvilágon semmivel nem tartozik neked mert hát nem vagytok házasok) azt se tudod, mi lesz.
tehát úgy mentek bele egy új kapcsolatba, hogy mindkettőtök azt hitte az előzőre, hogy az lesz az igazi
ez így fasza lesz
majd 5 év múlva is írd be mikor már te is elvált leszel
Én nem mennék más városba, max 30 km-és körzetbe.
Itt a jó munkám, család meg a barátok... Nekem ez fontos.
Nekem valahogy szakitások után van életváltásom.
Amikor szakitottam azutan kimentem kulfoldre. Kint ossjottem mással, ujabb szakítás aztán hazajöttem.
Itthon megint szakítás megint kezdhetek máshol uj életet.
Megtettem. Nem volt jó ötlet. Nem találom a helyem, el vagyok veszve, nem ismerek senkit, honvágyam van, idegesít minden, nem tetszik az új életvitelem, ami a költözésből következett.
Ráadásul a kapcsolatunk máris kihűlni látszik, napközben még beszélgetni is alig szoktunk, hetek óta nincs sem csók, sem szex, csak néha egy-egy ölelés alvás előtt.
Én is megtettem, nekem bevált.
Kiadtam a lakásomat albérletbe, a ma már férjem kisvárosában béreltünk ki egy lakást. Munkahelyet amúgy is akartam váltani, csak így már konkrétan ezen a környéken kerestem. Jó időbe telt, míg találtam, addig vonattal jártam a régi irodába fel Pestre, teljesen ok volt a közlekedés, jó emlék.
Ebben az albérletben éltünk már 2,5 éve mikor idén összeházasodtunk. Reményeim szerint jövőre veszünk itt házat is. Lakásom Pesten megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!