Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szerelem?
Folyton rá gondolsz, vele lennél legszívesebben mindig.
Ő a legfontosabb az életedben.
Vele képzeled el a jövődet.
Mindenkinek más. Sőt, nekem pl minden párommal kicsit másmilyen volt, néhány dologban volt egyezés, de tényleg különböztek egymástól. Más érzés az első szerelem, mint pl amikor az ember már felnőtt fejjel szerelmes.
24N
Engem megnyugtat a tudat, hogy létezik ő, de közben meg felcsigáz, hogy időt tölthetek vele, mert érdekel az énje, és ahogy gondolkodik, érez, jó vele gobdolatokat cserélni.
Nem akarom, hogy bármi fájjon neki, boldognak akarom látni, és tenni is akarok érte a magam módján, hogy az legyen. Elfogadom amilyen, igyekszem megérteni őt, és segíteni akarok neki a kiteljesedésben.
Szexuálisan nagyon vonz, jobban mint talán bárki, az együttlétek sokkal érzékiebbek, felszabaultabbak, többet érzek belőle testileg és szellemileg is, mikor lefekszünk egymással.
Megnyílhatok neki, megmutathatom a sebezhető oldalam, elmondhatom a gondjaimat és a mély frusztrációimat, mert tudom, hogy nem ítélkezik, hanem akár csak meghallgat, de ha tud, segít. Olyan dolgokat merek megosztani vele, amiket senki mással.
Hosszú távon szeretnék mellette maradni, ott lenni neki, ha szüksége van rám, és ezért nem várok cserébe semmit. Érdekel az élete folyása, mellette akarok maradni, ameddig csak lehet. Ha ő nem is annyira, vagy más nézőpont szeret engem, mint én őt, azt is el tudom fogadni és örülök a közelségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!