Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek kimutatni az érzéseimet?
Nőként nem meglepő módon nagyon érzelmes és romantikus vagyok. Mégis azt érzem, hogy valami visszatart. Talán az, hogy azt érzem "túl sok" amit adok.
Férfiak, - de akár nők is- ti mit gondoltok erről?
Jelenleg az van, hogy szerelmes vagyok, de ezt a másik még nem tudja, csak jeleket adok, viszont ezt is már kevésnek érzem, legszívesebben elmondanám minden érzésem, de félek. Mi a jó döntés?
Privátban is írhatsz.
Mitől félsz? A csalódástól? Mi van, ha csalódsz? Nem ér véget az élet, viszont tapasztalsz. És mi van, ha nyersz? Akkor is tapasztalsz, de jó dolgot:).
Eleve úgy állj hozzá, hogy sikerülni fog:). A másik fél látta már a te érzelmi megnyilvánulásodat egy élethelyzetben (bármilyenben)? Mert ha igen, akkor az jó jel, mert tudja/érzi, hogy te érzelmes lélek vagy. A másik fél tutira szabad valaki?
Én is éérzelmes személy vagyok, nem mutatom ki az érzelmeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!