Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshogy tesztek valamit, más szokásaitok vannak, ha kapcsolatban vagytok?
Ha mar egy stabil kapcsolatrol beszelunk, akkor nincs nagy valtozas, a lustabb napjaimon nem eroltetem, hogy kulturaltan nezzek ki, hacsak nem megyunk valahova.
Nalam inkabb ez ami befolyasolja az igenyesseget :D Mindegy, hogy kapcsolatban vagyok vagy sem, amikor bejaros melom volt, akkor fixen 2-3 naponta hajmosas, hajvasalas, borotvalkozas, smink minden reggel, kormoshoz jartam, stb.
Most, hogy itthonrol dolgozom, letudom a reggeli zuhanyt es kesz vagyok, szoval az igenyesseg ilyenkor kimerul abban, hogy tiszta legyek. Raadasul a melegebb (itthoni) ruhaim sem a legvonzobbak. Nyaron gyakrabban vasarolok uj ruhakat.
Kajaban annyi a valtozas, hogy kapcsolatban valtozatosabban eszem, ha egyedul vagyok akkor annyira nem izgat a kaja tema, mindegy, csak ne haljak ehen.
Ez nem megfelelési kényszer.
Ha már össze költözöl valakivel akkor alkalmazkodtok egymáshoz. Amit te szeretsz és ő nem szereti (persze fordítva is) akkor nem fogod erőltetni hanem kerestek más alternatívát.
Mondhat bárki bármit én még olyan kapcsolatot nem láttam amiben mind a 2 fél nem adja lentebb magát egy kicsit.
Biztosan tobbet jarnek el otthonrol, emberek koze, jobban apolnam a kapcsolataimat.
Tobbszor csinositanam ki magam valoszinuleg.
Es en is kevesbe tennem magam oda a konyhaban, akar heti ket-haromszor is johet a teszta uveges szosszal - a baratom igenyesebb a kajara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!