Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hájas lányként lehet hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hájas lányként lehet hogy belém szeret egy jó pasi?

Figyelt kérdés
160/92
2022. nov. 19. 20:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

#17, aki hájasként jellemzi magát, és "jó pasit akar" (nem, nem egy jó kapcsolatot, nem, nem egy szerető párt, egy jó pasit), az felszínes, önmagával elégedetlen, de lusta. Kb mint egy incel (mellesleg szinte bizzos vagyok benne, hogy nem nő írta ki a kérdést). Aki csak simán túlsúlyos, de jó a személyisége, tud csinosan öltözködni, összességében van egy kellemes kisugárzása, annak nem lesz gondja a pártalálással. Akinek meg van, annak nem fog ártani a sport, meg a fegyelem étkezés terén. Elég sokat tud fejleszteni egy ember jellemén. És igen, ezt onnan tudom, hogy majdnem 10 éve sportolok, és jópár éve az étkezésemre is odafigyelek. Sose voltam elhízott, de határozottan jobban nézek ki, mióta ez az életem része (legalábbis szerintem és a férjem szerint is, nekem pedig ennyi vélemény számít), és sok más területen is kamatoztattam a fegyelmet, kitartást, amikhez ez az életmód nagyban hozzájárult.

Visszatérve, nem én kritizáltam a külsejét, hanem a kérdező maga, és kb ugyanazt a helyzetet festette le, amit egy incel festene magáról, csak nőként. Ő dagadt, nincs kitartása, lusta, de jó nőt/pasit akar. Így ugyanaz a válaszom: fejlessze magát, tegyen magáért, végezzen rendszeresen fizikai aktivitádt, ha szükséges, akkor pszichológus, és csak utána agyaljon olyanon, hogy párkapcsolat.

2022. nov. 20. 09:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Fogyj le, az egyik ismerősöm kövér. Szép arcra, vidám, jó fej, még a körmei is igényesek. Meghalt a társa. Szeretne már ismerkedni. Hát a háta mögött mit mondanak a pasik, elég szemetek és mind a súlyával jön. Egyébként az egészséged miatt is fogyjál le. Ha nem tudsz kérj segítséget.
2022. nov. 20. 09:34
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen, van itt a gyakorin egy ilyen dagadt fétises pasi. Keresd meg
2022. nov. 20. 10:20
 24/28 anonim ***** válasza:
Lehet.
2022. nov. 21. 14:33
 25/28 anonim válasza:
Már csak azért se mert ilyen véleményed van magadrol
2022. nov. 22. 11:46
 26/28 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet, de egy egészséges testsúllyal jelentősen könnyebb párt találni. De szerintem ez teljesen lényegtelen. Véleményem szerint a testsúlynak nem a pártalálásról hanem az egészségről kell szólnia. A túlsúly hosszútávon nagyon káros a szívnek, az érrendszernek és az ízületeknek, akár komoly betegség is lehet belőle. Ha nem tudsz lefogyni, én a helyedben először megnézetném magam orvossal, nincs-e valami betegséged és ha van akkor az ellen mit lehet tenni. Rengeteg tanácsot lehet kérni akár itt is, csomó cikk/videó/könyv van a témából már az interneten. Ráadásul ha pl eljársz konditerembe vagy valamilyen csapatsportot űzöl ott mégkönnyebb ismerkedni.

Tapasztalatból mondom, a sport kitartásra ösztönöz, és jelentősen növeli az önbizalmat, ezek a tulajdonságok elég hasznosak párkeresésnél.

Sok sikert kívánok a továbbiakban!

2022. nov. 23. 19:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet :) Attól is függ, milyen a kisugárzásod, az arcod... Pl. én sportos alkatú vagyok, a feleségem azonban a 155 centijéhez 120 kg, és nekem nagyon tetszik, imádom!
2022. dec. 29. 08:16
 28/28 anonim válasza:
Ha arányos a tested és szép az arcod,akkor igen.A szépség kulcsa az arányosság,nem a kilók száma.Sok vékony,atlétikus férfinak a kövér nők tetszenek,így nekem is.Szóval ha arányos vagy,találni fogsz,de ha nem,soványan is nehéz dolgod lenne
2023. aug. 31. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!