Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszene neked, ha egy pasi azt mondaná, hogy kiáll három próbát, hogy bizonyítsa a szerelmét feléd?
Jók a népmesék jobbak, mint a Disney Chanel, vagy a Nikkelodon. De tényleg mesék.
Csak azt nem értem, hogy akkor egyezség egyesek miért mondják, hogy a lányokat meg lehet hódítani?
Én még az előző évezredben születtem, tehát nem vagyok mai darab.
29 vagyok, de szeretem a romantikát, és a klasszikus szerelemi gesztusokat. Szeretek udvarolni is. Volt olyan lány, aki kapott kézzel írt szerelmes levelet tőlem. De efelé a lány felé is próbálom különböző gesztusokkal kifejezni a vonzalmamat.
Én is szeretem a romantikát és "régi vágású" vagyok, de ha valaki iránt nem érzek semmit, az az illető nekem ne "romantikázzon", mert taszítónak és nem romantikusnak fogom érezni.
Ha a lány nem érez irántad semmit, nem fogod tudni ilyesmivel "meghódítani", én a helyében még rettentő kellemetlenül is érezném magam, ha egy srác ilyennel rukkolna elő vagy így próbálkozna, ráadásul még azok után, hogy már elvileg tisztáztam az érzéseimet.
26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!