Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Tetszene neked, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tetszene neked, ha egy pasi azt mondaná, hogy kiáll három próbát, hogy bizonyítsa a szerelmét feléd?

Figyelt kérdés

2022. nov. 11. 21:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy ez ekkora közfelháborodást fog kiváltani. Szerelemes vagyok, és szeretném, ha viszonoznák, és nincs jobb ötletem. Így legalább tudom, hogy direktben ezzel a módszerrel nem lehet próbálkozni.
2022. nov. 11. 22:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azzal nincs semmi gond, hogy szeretned, hogy valaki viszont szeressen, de ha ot nem erdekled ugy, akkor ez a szemely nem o lesz. Nincs ra modszer es ha lenne, akkor sem lenne etikus mastol kikenyszeriteni ezt.
2022. nov. 11. 22:07
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ám rossz ember, nyugi 😟
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
8-as A szerelmét ezzel nem tudod kiérdemelni, hiszen ez nem tudatos döntés. Jobb lenne, ha ezen nem gondolkodnál, hanem azon, hogy a nemet kénytelen vagy elfogadni.
 15/24 A kérdező kommentje:
Kényszeríteni nem szeretném. Csak azt, hogy magától azt, hogy magától megszeressen.
2022. nov. 11. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok népmesét néztél/olvastál.
2022. nov. 11. 22:09
 17/24 A kérdező kommentje:

Jók a népmesék jobbak, mint a Disney Chanel, vagy a Nikkelodon. De tényleg mesék.

Csak azt nem értem, hogy akkor egyezség egyesek miért mondják, hogy a lányokat meg lehet hódítani?

2022. nov. 11. 22:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Olyan mintha a középkorból jöttél volna?
2022. nov. 11. 22:14
 19/24 A kérdező kommentje:

Én még az előző évezredben születtem, tehát nem vagyok mai darab.

29 vagyok, de szeretem a romantikát, és a klasszikus szerelemi gesztusokat. Szeretek udvarolni is. Volt olyan lány, aki kapott kézzel írt szerelmes levelet tőlem. De efelé a lány felé is próbálom különböző gesztusokkal kifejezni a vonzalmamat.

2022. nov. 11. 22:20
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a romantikát és "régi vágású" vagyok, de ha valaki iránt nem érzek semmit, az az illető nekem ne "romantikázzon", mert taszítónak és nem romantikusnak fogom érezni.

Ha a lány nem érez irántad semmit, nem fogod tudni ilyesmivel "meghódítani", én a helyében még rettentő kellemetlenül is érezném magam, ha egy srác ilyennel rukkolna elő vagy így próbálkozna, ráadásul még azok után, hogy már elvileg tisztáztam az érzéseimet.

26N

2022. nov. 11. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!