Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam?
Félárva vagyok. Anyám féléves koromban hagyott el, apám meg 21 év után lépet be az életemben, de fizette a gyerektartást a nagyiéknak. Nem tudok apámmal mit kezdeni, próbálom a kapcsolatunkat 0-ra felredukálni, és majd utána eldönteni, hogy mi lesz apuval és velem. Anyám meg azóta sem láttam.
Szóval tavaly összejöttem egy sráccal akit nagyon szeretek, és jól kijövünk. Apám idén (2021) februárban lépett be az életembe. De nem jön ki jól a párommal. Még annyira sem lehet összehozni őket, hogy egy vasárnapi ebédre sem, főleg nem karácsonyra, szülinapra. Egyszerűen ingázok kettejük között. Mit tegyek? Nem tudják egymást elfogadni. Hallani sem akarnak egymásról.
Fizette a gyerektartast Ezért jogosult törődésre tízen x év után?
Bizony ingyen csak megcsinalni lehet Utána már éhes
Ha boldog vagy a pároddal, akkor ne talizzannak és kész.
Apud ha netalán tán szakitasz a pasiddal és megváltozott ugyanúgy ott lesz.
De nem lehet ő rá hallgatni, ha eddig nem vett részt az életedben.
Az más kérdés, ha a pasid is rosszul viselkedik veled, nem törődik veled stb. akkor dobnam, hogy zuhogna.
Eddig is elbaszta(ták) az életed, hogy nem egy normális szerető családban nőttél fel. Most pedig 1x csak bevágódik, hogy “Szia kislányom, mostmár érdekelsz”, páros lábbal rúgtam volna torkon azon nyomban az is biztos..
Most meg van egy kapcsolatod (gondolom jól működő, ha már egy kérdést megért) és nem tetszik neki?
Hát így járt, felnőtt vagy semmi joga beleszólni, hogy Te kivel mikor és hol vagy, nem most kellene elkezdenie aggódnia meg ilyenek..
Állj vele szembe és mond meg neki szépén, hogy be lehet fogni, ha nem tetszik akkor menjen oda vissza ahol eddig volt és hagyjon békén, mostmár ne akarjon bele szólni az életedbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!