Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiket válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Félárva vagyok. Anyám féléves koromban hagyott el, apám meg 21 év után lépet be az életemben, de fizette a gyerektartást a nagyiéknak. Nem tudok apámmal mit kezdeni, próbálom a kapcsolatunkat 0-ra felredukálni, és majd utána eldönteni, hogy mi lesz apuval és velem. Anyám meg azóta sem láttam.

Szóval tavaly összejöttem egy sráccal akit nagyon szeretek, és jól kijövünk. Apám idén (2021) februárban lépett be az életembe. De nem jön ki jól a párommal. Még annyira sem lehet összehozni őket, hogy egy vasárnapi ebédre sem, főleg nem karácsonyra, szülinapra. Egyszerűen ingázok kettejük között. Mit tegyek? Nem tudják egymást elfogadni. Hallani sem akarnak egymásról.

#család #szerelem #APU #normáliskapcsolat
2022. nov. 10. 14:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Hogy lehetsz félárva ha mindkét szülőd él?
2022. nov. 10. 15:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Hát én így nevezem. Mivel csak apámmal vagyok. És anyám 6 hónapos koromban lelépett. Így rá nem is vagyok kíváncsi.
2022. nov. 10. 15:08
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Idén 2021?
2022. nov. 10. 15:11
 4/14 A kérdező kommentje:
2022-ben és nem 2021-ben bocsánat
2022. nov. 10. 15:13
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
A párodra koncentrálj. Apádnak most jutottál eszébe, hogy felnőttél. Nincs felé semmiféle kötelességed. Erkölcsi se. Sőt.
2022. nov. 10. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Nincs értelme a kérdésednek! Nem vagy félárva, mindkét szülőd él és egész életedben szartak rád. Koncentrálj a saját életedre, felnőtt ember vagy önálló döntésekkel, nehogy már egy vadidegen csak azért mert a spermáját adta beleszólhasson, hogy mit csinálsz!
2022. nov. 10. 15:55
 7/14 Senior Séf ***** válasza:
12%
Azért kedves 5-ös, gyanítom, másképp vélekednél, miután 18 évig fizetted a gyerektartást.
2022. nov. 11. 16:52
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
7es a szülőnek van kötelezettsege a gyerek felé, vagyis MINIMUM ellátni, ha már a világra hozta. Egy gyerektartásért nincs lekötelezve neki! Borzasztó gondolkodásod van erről a témáról. Világosulj fel.
2022. nov. 11. 16:58
 9/14 A kérdező kommentje:

8as

Apám többet foglalkozott velem, mint anyám. Kivéve azt az időt míg hordozott és 6 hónapig volt velem. De ezt leszámítva, mégis apámmal is szeretnék kapcsolatot tartani. De a párom mellett ez nagyon nehezen menne.

2022. nov. 11. 17:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már 9 egész hónapja része az életednek és a boldog párkapcsolatod tönkretételét lassan sikerül elérnie. Biztos szeretetből teszi :)
2022. nov. 11. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!