Baksa vagy Révai? Melyiket válasszam?
Mindkét iskola nagyon szimpatikus, de nem tudom melyiket kéne választanom.
A Révai kézenfekvőbb lenne nekem, mert közelebb van és lenne is olyan szak, amit el tudnék képzelni magamnak, viszont nemtudom, hogy a közösségi élet milyen, és hogy milyen nehéz bekerülni.A Baksában nagyon tetszik, hogy ilyen sok program van és magas szinten tudom tanulni a nyelveket, őszintén én ebbe az iskolába szívesebben járnék, de rengeteget kéne buszoznom ezért.Persze, tudom, hogy ez azon is múlik, hogy melyikben van esélyem.Még a Krúdy-ban néztem a kéttannyelvűs turisztika szakot és azt is mindenképp megjelölöm. Győriek!!! Melyik iskolát ajánljátok? Esetleg ha valaki tudná néhány mondatban összegoglalná, hogy milyenek is ezek az iskolák?
Baksás voltam, nagyon szerettem, életem egyik legjobb választása volt.
Angol kéttannyelvűs voltam. Első, előkészítő évben volt 19 óránk, brutál jól megtanultunk angolul.
A későbbi négy évet pedig iszonyatosan élveztem.
Tanári ambiciókkal rendelkező egyénként elmondhatom, hogy zseniális tanáraim voltak, tényleg. Többjük szakmailag is a példaképem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!