Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másodjára fogok ottaludni a barátomnál?
Figyelt kérdés
Viszont meglesz a menstruációm,szerintetek nem ciki ha viszek a törölközőt magam alá hogy ha véletlenűl atáznék ne a lepedő legyen olyan?2022. nov. 9. 19:25
1/10 Noren1989 válasza:
Szerintem kérni se lenne gàz,de nyugodtan vihetsz is.
Keksz lesz?
2/10 anonim válasza:
Hát nem biztos, hogy erőltetni kellene bármit is akkor. Inkább csak aludjatok. Bár Telihold van, szóval ilyenkor nem egyszerű.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. De érdemes lenne készülni mondjuk dupla bugyival, ill. lefekvés előtt közvetlen cserélj betétet/tampont, ha esetleg éjjel megébredsz akkor is cserélj és nem lesz baj.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem lesz szex.
2022. nov. 9. 19:48
6/10 anonim válasza:
Tegyél be super tampont + tisztasági betétet.
7/10 anonim válasza:
Nem ciki ha viszel. Én anno úgy jártam, hogy nem vártam akkor hogy megjöjjön. Egy héttel korábban jött. Hát a lepedő is olyan lett reggelre. Nem csinalt belőle gondot a párom. Még ő nyugtatott, hogy ezért ne idegeskedjek, ne legyek már ilyen buta.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,legalább előre gondolkodsz.
Vigyél éjszakai betétet,nekem sokat segített. Ezek az újabb fajták már nagyon sok nedvességet magukba tudnak szívni.. én így egyszer sem áztam át reggelre.
10/10 anonim válasza:
Egy jó párkapcsolat arról szól, hogy akkor is együtt vagyunk, amikor valakinek valamilyen baja van.
Én férfiként, ha a páromnak megvan a baja, akkor a melleit kényeztetem, amit ő nagyon imád, ma meg persze én is.
Van úgy, hogy elis élvez tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!