Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rosszul tettem hogy szerelmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul tettem hogy szerelmet vallottam?

Figyelt kérdés

Van egy férfi 30-as éveiben járó épp mint én!

Én elvált vagyok van két gyermekem. 2-3 órát beszélgettünk a kölcsönös vonzalom megvan pedig teljesen átlagos dolgokról beszélgettünk semmi extráról. Neki sincs senkije. Miután elment én felkeresetem a közösségi médián és pár nap beszélgetés után szerelmet vallottam. Mert a személyes találkozás által beleláttam tudom hogy tisztességes és hiába a válásom a csalódás egyszerűen megőrülök érte. Tudom pár óra alatt nem lehet megismerni az embert de az első benyomás alapján úgyérzem ő az igazi. Neki is nemrég ért véget egy nagyon hosszú kapcsolata és leírta nekem hogy nem szeretne kapcsolatot bár tetszem neki és kedves vagyok. Én elhiszem hogy valószínűleg a 2 gyerek ami még visszatartja ha nem is közli velem. De én tudom hogy sosem bántanám meg és inkább magamban tennék kárt minthogy össze törjem a szívét! Engem nagyon meggyötört a házassagom a válásom és nem bú felejtőnek akarom ám érzem hogy ő is magányos és szeretném úgymond szeretni és ha kell meggyógyítani a szívét hogy érezze nem minden nő egy álnok kígyó! Szeretnék neki bizonyítani akkor is ha ő nem akar semmi féle kapcsolatot. Ezáltal lehetőségem sincs arra hogy találkozzunk de úgyérzem az hogy írok neki kevés! Mit tegyek? Tudom rámenős voltam azzal hogy én írtam rá és kezdeményeztem de miért baj ha egy nő kinyílvánítja mennyire tetszik neki valaki? Ez esetben nem mondom hogy szerelmes vagyok de nagyon akarom és tudnám szeretni! De úgy gondolom nem hisz nekem!

Szóval talán megilyedt? Rosszúl tettem hogy azt írtam neki hogy törődni akarok vele? És tudnám szeretni?!

2022. nov. 8. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, de fordított esetben futva menekülnék előled.

Te erőszakosan akarod rátukmálni magadat, egy gyakorlatilag idegenre.

Egészséges harmincasok (sőt bármelyik korosztály) nem így ismerkedik.

Bocs, de ha nem csak troll vagy, akkor veled valami nagyon nem oké. Talán nem heverted még ki a válást. A gyerekeid érdekében keress föl egy pszichológust.

2022. nov. 8. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szoval semmit nem tett a te nagy szerelmedért? Nem is akarta, nem is igényelte gondolom.

Szerinten azon agyal hogyan másszon ebből ki. Vagy használgat e akkor hűlyít e.

2022. nov. 8. 18:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként mondom hogy ha a fickó ilyen rövid idő alatt szerelmet vallana és mindenét elém tárná... Menekülnék. Én nem szeretem az üres ígéreteket az elhamarkodott döntéseket. Én a lassú víz partot mos kategória vagyok. Úgyhogy ha pasiként csináltad volna velem ezt akkor tuti behuzom a kéziféket.

29N

2022. nov. 8. 20:11
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Mint valami bakfis úgy viselkedsz. 2-3 óra alatt hogy lehet valakibe beleszeretni? Nem is ismered, csak elképzeltél egy képet és erre az illúzióra mondod, hogy "szerelmes" vagy. Ez nem szerelem, térj már észhez.
2022. nov. 9. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!