Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem hogy szerelmet vallottam?
Van egy férfi 30-as éveiben járó épp mint én!
Én elvált vagyok van két gyermekem. 2-3 órát beszélgettünk a kölcsönös vonzalom megvan pedig teljesen átlagos dolgokról beszélgettünk semmi extráról. Neki sincs senkije. Miután elment én felkeresetem a közösségi médián és pár nap beszélgetés után szerelmet vallottam. Mert a személyes találkozás által beleláttam tudom hogy tisztességes és hiába a válásom a csalódás egyszerűen megőrülök érte. Tudom pár óra alatt nem lehet megismerni az embert de az első benyomás alapján úgyérzem ő az igazi. Neki is nemrég ért véget egy nagyon hosszú kapcsolata és leírta nekem hogy nem szeretne kapcsolatot bár tetszem neki és kedves vagyok. Én elhiszem hogy valószínűleg a 2 gyerek ami még visszatartja ha nem is közli velem. De én tudom hogy sosem bántanám meg és inkább magamban tennék kárt minthogy össze törjem a szívét! Engem nagyon meggyötört a házassagom a válásom és nem bú felejtőnek akarom ám érzem hogy ő is magányos és szeretném úgymond szeretni és ha kell meggyógyítani a szívét hogy érezze nem minden nő egy álnok kígyó! Szeretnék neki bizonyítani akkor is ha ő nem akar semmi féle kapcsolatot. Ezáltal lehetőségem sincs arra hogy találkozzunk de úgyérzem az hogy írok neki kevés! Mit tegyek? Tudom rámenős voltam azzal hogy én írtam rá és kezdeményeztem de miért baj ha egy nő kinyílvánítja mennyire tetszik neki valaki? Ez esetben nem mondom hogy szerelmes vagyok de nagyon akarom és tudnám szeretni! De úgy gondolom nem hisz nekem!
Szóval talán megilyedt? Rosszúl tettem hogy azt írtam neki hogy törődni akarok vele? És tudnám szeretni?!
Ezt lehet elcseszted. Te mit szólnál, ha valaki pár nap (óra)ismeretség után szerelmet vallana?
Könnyen hiheti hogy vagy zakkant vagy, vagy kapcsolatfüggő, vagy apát akarsz a gyerekeidnek.
Tudom hogy van szerelem első látásra, de lássuk be az azért elég ritka, hogy ez valós legyen, ne csak elillanó vonzalom.
Tartok tőle hogy te is inkább csak magányos vagy, szeretnél egy felnőtt kapcsolatot is. Ezzel amúgy semmi baj, harmincas nőként persze hogy még vágysz férfira, csak nem kell ajtóstul rontani a házba.
Próbálj meg szépíteni valahogy ezen, ennyi idősen tudhatnád hogy kell ezt óvatosan.
De ne vegyél előrébb egyetlen férfit se mint a gyerekeidet! Ők se azt lássák, hogy mindent megtennél egy férfiért.
Csak lazán, aztán ha összejön összejön, ha nem, nem.
Az indítás miatt azt hittem ez valami meleg sztori lesz "van egy férfi 30-as éveiben járó épp mint én" (=én is harmincas éveimben járó férfi vagyok), de aztán a végén, mikor nőként hivatkoztál magadra, kiderült, hogy tévedtem.
Nekem az egész írásod furcsa, ha gyereked van, akkor miért bántanád előbb magad, mint őt; az elején azt írtad, hogy szerelmet vallottál (mmint a kérdés úgy került kiírásra), a végén azt írod, hogy nem vagy szerelmes... nekem hatalmas red flag lenne ha egy illető, akinek nem rég tépte darabokra a lelkét a válás (igazából akkor is, ha nem), ilyen túlzóan ömlengve beszélne rólam, gondolna rám egy néhány órás beszélgetést követően, biztos lennék benne, hogy ez a lelkesedés nem nekem szól, hanem valaminek, amit belém képzel... pedig én nő vagyok.
Szerintem értelmes felnőtt emberek ismerkednek, és amikor már tényleg tudják, hogy milyen ember a másik, akkor adnak teret a rajongásuknak. Ez férfitől, nőtől is gáz.
Hogy mit tegyél? Én hagynám az egészet, megpróbálnám összeszedni magam, és amikor sikerült, akkor kezdenék ismerkedésbe.
"3/6 A kérdező kommentje:
Van pontosan 2 ismerősöm is akinek sikerűlt! Ha kialakúlhatna egy harmonikus mélyebb kötődés akkor mit számít van-e gyerek vagy sem?"
Trollkodsz?
2 gyerek...meg esetleg még 1-2 közös eltartása úri sport. Ráadásul az ex kanodat is kerülgessem, mikor jön értük?
Ismerkedni lehet,de basszus általános iskolában volt divat, hogy a gyerekek szerelmet vallanak egymásnak. Te meg jóformán egy vadidegennek tetted :D azért harmincaskent ne legyél már ennyire alarendelodve és legyen már egy kis tartás benned. Ez baromi nagy red flag, ennyi idő után mit tudsz róla? Semmit! Belekepzelsz dolgokat és a kapcsoaltotok lehetőségebe vagy “szerelmes”, nem a paliba. Bár ezt inkább fellangolasnak érzem reszedrol.
Lényeg a lényeg, ha valaki pár óra nap vagy randi alkalom után szerelmet vall, azt instant elhajtom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!