Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, ha elszomorít, hogy elmúlni a szívemből a viszonzatlan szerelem érzése?
Figyelt kérdés
Sokat jelentett nekem ez a lány, de ő nem szeret. Mióta tudja, hogy szerelmes vagyok belé, azóta is szoktunk beszélgetni, ha éppen jó passzban van. De úgy érzem, hogy kezdek kiszeretni belőle, ami valahol zavar. Még az is hiányzik, amikor össze voltam törve miatta.2022. nov. 8. 10:04
1/8 anonim válasza:
Szia!
Elmondtad neki, hogy szereted? Mit reagált?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Azt mondta, hogy nagy a kontraszt köztünk, és ezért nem akarna úgy közeledni felém.
2022. nov. 8. 10:34
3/8 anonim válasza:
Komfortosabb a fajdalom neked, ez gyerekkorbol szokott eredni.
Megszoktad es felsz mas erzesektol. Nem erezned jol magad.
4/8 anonim válasza:
Ne csináld már, nincs rosszabb a viszonzatlan szerelemnél. Ha találsz egy olyan embert, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, minden megvan benne, amit keresel, hidd el, boldogabb leszel, mint ezzel a jelenlegi érzéseddel. :) Sokkal jobb egy érett, szerettel teli párkapcsolat, mint a szenvedés. Filmen cuki, életben szar.
5/8 anonim válasza:
Én is voltam már hasonlóan. Elképesztően utálom és nem bírom azt a lelki szenvedést amivel egy viszonzatlan vonzalom jár, de mégis. Mikor múlóban volt, hiányzott az érzés. Nem tudtam hova rakni a dolgot. Aztán rájöttem, a fantáziálgatás hiányzik, az elalvás előtti álmodozás...Szóval hiába szenvedtem tőle mint a fene, valahogy mégis furcsán jó volt, hogy kitöltötte a gondolataimat egy ilyen kis álmodozgatás.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem maga a viszonzatlan szerelem hiányzik neki, hanem önmagában az a dopping, az az érzés, amit adott neki.. Az a mámoros állapot. Amikor igen, még az édeskeserű is tud jól esni, amikor alkalomadtán a közeledbe kerül és feldobódsz a hormon bombától..
Szerintem nem vagy hlye, velem is volt ilyen..
Mármint egyrészt hiányzott ez a része, és fura volt, hogy újra semleges vagyok. Másrészt végtelenül jó volt megkönnyebbülni, és végre újra önmagam lenni.
7/8 anonim válasza:
Annál rosszabb érzés nincs, mint a viszonzatlan szerelem. NÁlam 2 évig szokott tartani, volt már ilyen, meg a szakítás utáni lelki fájdalom is ált-ban két év, és örülök, amikor kezd múlni.
8/8 Senior Séf válasza:
Nyugi, ez teljesen természetes. Az ember minden veszteséget megszenved, ég ha az a veszteség jó dolgokat hoz is magával. Egyszerűen az a fájdalom is a TIÉD volt, és az most letűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!