Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ha esőben kapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha esőben kapnátok egy esernyőt mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Szóval adott a szitu, hogy minden nap látok az utcán egy gyönyörű lányt és arra gondoltam, hogy mindig hordanék magammal plusz egy esernyőt, így ha végre egyszer esne az eső és nincs nála akkor odamennék és adnék neki :D Ti mit szólnátok? Nagyon ciki?
2022. nov. 7. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogadnám el
2022. nov. 7. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már jártam így. Egy pasi odaadta a saját esernyőjét a szakadó esőben. Nagyon jól esett, de a pasi olyan gyorsan elszelelt, hogy megköszönni is alig tudtam.
2022. nov. 7. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Honnan veszed, hogy a lány nem szokott magánál ernyőt hordani, kérdező?
2022. nov. 7. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
ha három lenne nálam, akkor se adnék, nem vagyok s i m p
2022. nov. 7. 21:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Jó jó, tegyük fel, hogy nincs nála..
2022. nov. 7. 21:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Megköszönném és továbbmennék. Mindig van nálam ernyő.

Pláne így ősszel esélyes, hogy az ember hord magánál, mert eleve esős az idő.

2022. nov. 8. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne nálam ernyő, egy kedves gesztusnak gondolnám, nem gondolnék bele többet. Ne megvenni akard a nőt meg jócselekedetekkel próbálni magadba bolondítani... ha szeretnél vele megismerkedni, legyél őszinte - ha nem jössz be neki, egy plusz esernyő nem fog változtatni a dolgon.
2022. nov. 8. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam is mindig van esernyő, de ha tegyük fel nem lenne, elfogadnám ha a srác nem tűnik elmebetegnem, de ettől még nem fogok beleszereti. Ne tegyél csak azért valami kedveset, mert azt hiszed hogy jár érte az hogy a másik megkedvel.
2022. nov. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!