Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szólnátok ha egy titkos hodolótól postán gyönyörü és egyedi suvenirt kapnátok?
Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 19:32
1/9 anonim válasza:
szuvenir nyihaha nye kukucská protkó.
2/9 A kérdező kommentje:
eszed annyi amennyi látszik
2016. aug. 12. 19:56
4/9 anonim válasza:
Megijednék. Azon gondolkodnék honnan tudja a címem.
Gondolatban lehet szép dolog ez a hősszerelmes hozzáállás, de a való életben számomra egyértelműen félelmetes.
6/9 anonim válasza:
Romantikusnak tartanám, de mindenképpen szeretném, ha elmondaná, hogy ki volt.
7/9 anonim válasza:
Engem megijeszt az ilyen. Volt hasonló "hódolóm", ilyenkor nem lehet "nemet" mondani, kínosan éreztem magam. Nem tudom jól megfogalmazni, de ez nálam agyon nem jó udvarlási forma.
8/9 Sunshinedoll válasza:
Abszolút nem tartanám romantikusnak vagy cukinak, hanem fenyegetnek vagy zaklatónak. Írja oda a nevét, vagy hozza el személyesen, de így csak annyit tudok, hogy van egy vadidegen, aki tudja, hol lakom, és cuccokat küldözget.
9/9 anonim válasza:
Meglepő lenne. És egyben félelmetes.
Már kint a postaládánál azt keresném, hogy hol van, melyik bokorból figyel. Ijesztő, na. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!