Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire örülnétek, ha egy részeg ismerősötök (nő) becsengetne hozzátok?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nagyon jól kijövünk egy ideje, viszont nem hívott el még sehova, de a kisugárzása annyira vonz, hogy az leírhatatlan. Egy péntek este viszont túl sokat ittam és a barátaim biztatására fel akartam csengetni hozzá, de nem mertem megtenni, mert féltem, hogy mit gondol majd ezután rólam, hogy ilyen könnyen megkapható vagyok, illetve hogy a viszonyunk mennyire rendeződne át, ha ő mégse szeretne semmi komolyat tőlem. Szerintetek meg kellett volna tennem azt a bizonyos első lépést?2022. nov. 6. 12:53
1/7 anonim válasza:
Kevés undorítóbb dolog van egy éjjel egyszercsak megjelenő, részeg, piaszagú nőnél.
2/7 anonim válasza:
🎶🎶🎶🎶🎶
Csengess fel hozzám jóbarát, csak ne álmos hajnalon
A takarómat én ilyenkor a fejemre húúúúú-zom"
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
Amúgy nem lenne kellemes, mert ez nem az a környék, ahol valószínűleg a puskával üdvözölném, főleg ha részegen üvöltözik is.
3/7 anonim válasza:
Azzal önmagában nem lenne gond, hogy becsöngetsz hozzá, lehet, még örült is volna neki, nekem éppenséggel nem lenne egy ilyen ellenemre, de egyet tudok érteni abban, hogy egy piaszagú, részeg nő (de akár férfi is, tök mindegy) eléggé idegesítő és visszataszító tud lenni egy józan embernek.
5/7 anonim válasza:
Undorodom a piás nőktől. Van egy ilyen kolléganőm, nem is lenne csúnya viszont full alkesz és nem mellesleg egy igazi r!b@nc. Akkor sem kéne ha hozzám vágnák.
6/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A kezdeményezés és a felcsengetés önmagában nem gáz. De ne részegen! Undorító, ha egy nő totál offon van (egy férfi is, mielőtt ezzel jönne valaki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!