Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok a párok akik jól néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a párok akik jól néznek ki ők egymás külsejébe szerettek bele vagy tényleg szeretik egymást?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9, Te nem akarsz arról beszélni amiről én, hanem mást mondasz. De az valóban igaz, hogy a szépségnek semmi köze a belsőhöz, ezért CSAK szépség alapján választani felszínességre utal.
2022. nov. 6. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Szó sem volt olyanról, hogy CSAK szépség alapján választani...
2022. nov. 6. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

12, akkor miről volt szó? olvasd már el a kérdést. ...egymás külsejébe vagy tényleg szeretik egymást? Erre reálisan azt lehetne válaszolni, hogy nem tudjuk. Te arról beszélsz, hogy biztos, hogy szeretik egymást én meg arról, hogy márpedig van olyan, hogy csak egymás külseje miatt vannak a másikkal és nincs is ott semmilyen szeretet csak érdek.

Na már most, az ha 2 ember szereti egymást ott nincs dolgunk, nincs mit beszélni róla. Viszont a kérdés pont abból fakad, hogy ezt így egy az egyben nem lehet eldönteni. Ezért én adtam egy olyan választ, ami kicsit távolabbra mutat és fölvázolja azt amikor ez -szerintem, meg szerinted se hogy látom - nem normálisan zajlik.

Ha a kérdezőt szereti valaki a külseje ÉS A BELSEJE miatt az szuper, gondolom ezt érzi is. Viszont talán felhívtam valamire a figyelmet.

Én nem zárom ki, hogy vannak akik szeretik egymást, de te csak nem akarod elfogadni, hogy ennek az ellenkezője is van.

Mesélj már te milyen körökben mozogsz? Mert elképzelhetetlen, hogy ennyire burokban élj, hogy nem láttál még érdekkapcsolatot 2 szép ember között...

2022. nov. 6. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Már az gáz, hogy egyáltalán felmerül, hogy nem szeretik egymást, csak azért, mert mindkettő szép, és tetszenek egymásnak.
2022. nov. 6. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyobb esély van érdekkapcsolatra 2 közepes/béna külsejű ember között, azoknál játszik be olyan, hogy csak megalkudtak, de semmiféle szeretet nincs.
2022. nov. 6. 15:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem lehet szétválasztani. Meglátsz valakit akkor már el tudod dönteni hogy tetszik e a külseje. De a belső tulajdonságai a viselkedése feléd az az ami megtart és az az amire lehet alapozni igazán hiszen nem leszel húsz éves örökké.

A férjem tetszett mint férfi de csak ezért nem lenne a férjem ha ennyit "tudna"

29N

2022. nov. 6. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!