Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok akik jól néznek ki ők egymás külsejébe szerettek bele vagy tényleg szeretik egymást?
Lehet egy ember a világ legszebb személyisége ha a külsejétől elundorodik mindenki!
De lehet valaki a világ legundorítóbb személyisége ha az emberek csak a vonzó külsőt látják benne!
Nyilván egy kapcsolatban már nehezebb eltitkolni a jellembéli hibákat, de az életben a vonzó érvényesül!
A külső csak egy beugró a vonzalomhoz, ami nélkül nincs egészséges párkapcsolat.
Amúgy ritka undorító szembesülni azzal, hogy ki tudja hány ilyen fogyatékos van a világon, aki azon tűnődik, hogy vajon a párommal tényleg szeretjük-e egymást.
Szerintem lehet, hogy több fogalmunk van a szeretetről, mint pár ocsmány, örökszűz irigykedőnek, akik esküdöznek, hogy mennyire gazdagok lelkileg, és hogy megbecsülnék azt, aki végre adna nekik esélyt (aki úgy érzi, hogy nem inge, ne vegye semmiképp magára!).
Ha valaki ad magára és szép külsőre, az törvényszerű, hogy CSAK a külsejével foglalkozik és "NEM MARAD IDEJE" másra?
Mindig meglepődöm, hogy milyen zavar van egyesek fejében. Nem tudom, hogy röhögjek vagy inkább okádjak.
7, Pontosan ezt mondom én is. Azt pedig nem tudjuk, hogy a kérdezőnek az e a szépség mint neked. Aki kacsaszájat csináltad azt ugye tudod, hogy ő azt hiszi, hogy attól szebb lesz?
A kérdés nem a normális igényesség volt, hanem a szépség, ami tök relatív. Az én válaszom a buktatóra hívja fel a figyelmet, a tied a kivételre. A kivétel rendben van, azzal nem kell foglalkozni sosem, csak beszopni nem érdemes semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!