Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azok a párok akik jól néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a párok akik jól néznek ki ők egymás külsejébe szerettek bele vagy tényleg szeretik egymást?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 12:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Első körben egymás külsejébe, aztán a belsőbe. De vannak olyanok is, akiknek egy kalap szar a kapcsolata és tényleg csak a külső tartja őket össze.
2022. nov. 6. 12:09
 2/16 anonim ***** válasza:

Lehet egy ember a világ legszebb személyisége ha a külsejétől elundorodik mindenki!

De lehet valaki a világ legundorítóbb személyisége ha az emberek csak a vonzó külsőt látják benne!

Nyilván egy kapcsolatban már nehezebb eltitkolni a jellembéli hibákat, de az életben a vonzó érvényesül!

2022. nov. 6. 12:19
 3/16 anonim ***** válasza:
41%

A külső csak egy beugró a vonzalomhoz, ami nélkül nincs egészséges párkapcsolat.

Amúgy ritka undorító szembesülni azzal, hogy ki tudja hány ilyen fogyatékos van a világon, aki azon tűnődik, hogy vajon a párommal tényleg szeretjük-e egymást.

Szerintem lehet, hogy több fogalmunk van a szeretetről, mint pár ocsmány, örökszűz irigykedőnek, akik esküdöznek, hogy mennyire gazdagok lelkileg, és hogy megbecsülnék azt, aki végre adna nekik esélyt (aki úgy érzi, hogy nem inge, ne vegye semmiképp magára!).

2022. nov. 6. 12:32
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Azok akik csak a külsejükkel foglalkoznak, azoknak nagy eséllyel nem marad idejük a belsőjükre. Szóval 51%-ot én biztos annak arra, hogy igen, ők egymás külsejébe szerettek bele.
2022. nov. 6. 13:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ad magára és szép külsőre, az törvényszerű, hogy CSAK a külsejével foglalkozik és "NEM MARAD IDEJE" másra?

Mindig meglepődöm, hogy milyen zavar van egyesek fejében. Nem tudom, hogy röhögjek vagy inkább okádjak.

2022. nov. 6. 13:31
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
5, Szerinted nincs ilyen? Gondolj egy kacsaszájú lányra. Ott is látod a belső munkálkodást, mert én nem. Nem azt mondtam, hogy törvényszerű, de az előző példából láthatod, hogy 100%-osan nem zárható ki ez sem.
2022. nov. 6. 13:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A kacsaszájnak nem sok köze van a szépséghez és az igényességhez. Amúgy meg amikor valaki folyamatosan plasztikáztatja magát, annak rohadt sok köze van a lélekhez és a belsőhöz, mivel általában valami belső bizonytalansággal, hamis testképpel küzd az illető. Szomorú.
2022. nov. 6. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

7, Pontosan ezt mondom én is. Azt pedig nem tudjuk, hogy a kérdezőnek az e a szépség mint neked. Aki kacsaszájat csináltad azt ugye tudod, hogy ő azt hiszi, hogy attól szebb lesz?

A kérdés nem a normális igényesség volt, hanem a szépség, ami tök relatív. Az én válaszom a buktatóra hívja fel a figyelmet, a tied a kivételre. A kivétel rendben van, azzal nem kell foglalkozni sosem, csak beszopni nem érdemes semmit.

2022. nov. 6. 13:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem kivételről van szó, mert a szépségnek köze sincs a belsőhöz, nincs egy hangyafsznyival sem több jó ember azok között, akik nem foglalkoznak magukkal, vagy épp nem születtek túl szépnek.
2022. nov. 6. 13:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Mindkettô.
2022. nov. 6. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!