Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lehet elmondanom az érzéseimet?
Van egy pasi akivel pár hónapja alakultak a dolgok amiket ő kezdeményezett, aztán pont tali előtt elfordult tőlem mert adódtak gondok az életében és nem akart kapcsolatot akkor, mert abban az időben több munkahelyen is dolgozott és ami volt ideje azt is végig aludta.
Nem akart csalódni és ezért is utasított vissza, illetve azt mondta hogy szerinte elítélném.
Elmondta hogy nagyon kedvel.
Aztán nem beszéltünk, majd ritkán próbált keresni hogy együtt játszunk, de nem éltem a lehetőséggel.
Kb 2 hónapja ráírtam csak szex miatt, őszintén szerintem nagyon nézett mert nem ilyennek ismert és szerintem nem is tudott rá mit reagálni.
Amit tudni kell, nagy részben hívásban beszélgettünk előtte rengeteget és azt láttam hogy boldog volt velem és velem akart foglalkozni meg persze többet akart, csak aztán valami megváltozott.
Most érdemes lehet elmondanom, hogy tetszik és szeretném megismerni személyesen is kapcsolat szempontjából?
Egyébként közel lakik.
Ő 29F Én pedig 21N
Bocsánat, nem volt szex, nem reagált rá.
Viszont később ugyan úgy akart velem játszani, de nem mentem vele mert elakartam felejteni.
Úgy értettem az ismerkedést, hogy szeretnék tőle többet csak szebben fejeztem ki magam.
Nők írnak férfira csak szex miatt... elképesztő. Hol lehet ilyen nőket megismerni? Privátot nem írok, úgysem válaszolsz.... de ez durva. És még ő ghostingol téged. Őrület. :D Azt hiszem, megérettünk a pusztulásra.
32f
#3 😁😁
Szerintem csak azért nem reagált mert alapjáraton bejött neki nagyon a személyiségem és nem gondolta volna hogy én bármikor fordulnék hozzá szex miatt, de gondolom nem akarta magának is rosszat ezzel.
Na de nem a szex a lényeg a kérdésben😅😅
#4!
Nem akarsz a feleségem lenni? :D
Nálad nem kellene semmiért sem magyarázkodnom, mert megteszed helyettem. :D
Most pedig jön a szomorú valóság.
Ha nekem tetszik egy nő és még be is jelentkezik szexre, akkor biztosan nem utasítom vissza.
Téged ez a faszi 2x utasított vissza. Másodszor már azzal sem értél el semmit sem, hogy csak dugni akartál.
Tudod, mikor reagálnék így? Ha lenne egy másik nő az életemben.
Ha mindkét fél ugyanazt akarja, akkor nem hónapokig alakulnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!