Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ertelme elmondanom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ertelme elmondanom a paromnak hogy ugy erzem leneznek a barati mert nem gazdag csaladbol szarmazom? Nagyon bant, hogy o ezt nem erzi, nekem meg nyomja a lelkemet hogy ilyen baratai vannak.

Figyelt kérdés

Parom a szomszed faluban lakik, nagyon sok baratja van az en falumbol is meg a szomszed falukbol. Mind gazdag csaladbol valoak. Az a fajta akik lenezik azt aki toluk szegenyebb es csak a gazdagokkal baratkoznak.

Par fiunak ismerem a baratnojuket, szinten gazdag csaladbol valoak, kb 10 eves koromig baratkoztak velem , ameddig ra nem jottek hogy szegeny vagyok es aztan kikozositettek. Eleg nagy trauma volt ez nekem hogy nap mint nap egyutt voltunk aztan egyik naprol a masikra mar nem baratkoztak velem, csak egymassal. A parom ezekkel a lanyokkal is joban van, egy barati tarsasag az egesz. A fiukat nem ismerem, de egy par ,fiu tesoimmal baratkozott egy ideig aztan az is abba maradt, mert nem volt penzuk..

Lenezik a csaladom, leneznek engem. Akkor is ha tobb 10 eve volt ez, akkor is leneznek.

A parom nem olyan mint ok, ot soeem erdekelte van e penzem, nem erdekli hogy nem gazdag a csaladom.

Viszont en nem akarok a barataival egy helyen lenni, nem erzem jol magam abban a tarsasagban, rossz emlekek fuznek hozzajuk, foleg amikor azok a lanyok is ott vannak akik engem kikozositettek.

A parom eszre sem veszi, hogy leneznek engem..

Volt olyan eset, hogy a barati korebol valo lany, elhivott magukhoz kb 8 evesen, aztan elmondta nekem par napra ra hogy nem mehetek naluk tobbe, mert az anyja nem engedi, mert szegeny vagyok es roma. Egy vilag omlott ossze bennem

Nagyon zavar hogy a parom vak, es nem erzi mennyire nem szeretnek veluk baratkozni, es azt sem erzi hogy miert. Elmondjam neki ezeket? Vagy felesleges? Igazabol nagyon nyomja a lelkem hogy veluk baratkozik, mindent tud rolam, es ugy erzem kene ezeket tudnia.

Szerintetek beszeljek neki errol? Ha zavar engem hogy veluk lóg, problema lesz ez a kapcsolatunkban?

Amugy nem ott eljuk az eletunk, ahol ezek a baratai vannak, de amikor haza megyunk, akkor talalkozik veluk, szoval baj szerintem csak akkor lenne ha mondjuk haza koltoznenk, ami nem hiszem hogy letrejon.

Ahol most lakunk, a mostani baratival semmi problemam nincs, en is joban vagyok veluk.

A faluban lakok, ok gyerekkori baratok, veluk nott fel.

2022. okt. 3. 18:41
A kérdező szavazást indított:
Beszéljek neki a múltról, és hogy miért nem kedvelem a régi barátait
Ne mondjak semmit
13 szavazat
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyebkent engem nem erdekelnek azok az emberek, az sem erdekel hogy leneznek, en nem foglalkozok veluk tobb mint 10 eve. csak zavarja a becsuletem hogy a parom nem tud errol.
2022. okt. 3. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Roma vagyok es azoknak az embereknek a roma ember, nem is ember..
2022. okt. 3. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon, nagyon együttérzek veled, pontosabn tudom, hogy mit érzel. Ölellek.
2022. okt. 3. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy alakult azóta? Beszéltetek erről?

Szerintem mondd el neki hogy érzel. Nem hiszem,hogy ez probléma lenne köztetek. Illetve már lehet azok a személyek is megbánták amit 10 éve tettek. Sajnálom,hogy ez történt veled.

2022. nov. 1. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!