Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy aki 22-24 éves kora felett talál először barátot/barátnőt annak a legszebb évei elúsztak?
Igaz. AZóta csak a szenvedés. 23 évesen vesztettem el, erkölcsös voltam gimisként, egyeteminstaként, nem akartam senkit megbántani, ezért nem akartam őket kihasználni, így maradtam szűz. Most meg mindenki kihasználok, bár megfordult a helyzet, mert már házasságot akarok, és kiderül, hogy azok sem akarnak, akiknek kellene.
32f
Nem biztos.
Papokat és apácákat még nem hallottam szünet nélkül panaszkodni arra, hogy miért nem próbálkoztak testileg szorosabban közeledni az ellenkező neműekhez...
Vajon ők is elvesztegetettnek érzik az idejüket?
Gyönyörűen megfogalmaztad 5-ös válaszoló! :)
Próbáltam volna azt érzékeltetni, hogy léteznek szakmai sikerek is a világon, ahol nagyobb közösség lehet részese a jó élményeknek...
"Nem tudom, hány éves vagy, de 30-40 évesen úgy fogsz gondolni a 22-24 évre, hogy borzasztóan fiatal, az élet eleje"
En nem ugy gondolok ra :)
Ez attol is fugg, milyen eleted volt.....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!