Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok fiatal párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok fiatal párkapcsolat felszínes?

Figyelt kérdés
Azért szakítanak sokan rövid idő után?
2022. okt. 29. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vanak, amik igen, vannak, amik nem. Én több olyat ismerek, akiké komoly a 18-22 éves korosztályban. (Ha már párkapcsolatnak van nyilvánítva)

Korábban 12-15 éves korban általában komolytalan szerintem. Persze ettől még nem feltétlenül rossz.

Én is kapcsolatban vagyok, és elég komoly. 21-22 évesek vagyunk

2022. okt. 29. 15:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiatalok rendszerint meg keresik onmagukat, probalgatjak miben jok, hol vannak a hatarok stb. Az utana kovetkezo szakaszban fognak melyebb dolgokrol elgondolkodni, onnantol lesz a kapcsolataiknak is melyebb tartalma. Nincs ezzel semmi gond, ez az elet resze.
2022. okt. 29. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Többnyire igen. Sokuk csak a társadalmi elfogadás miatt mennek bele a kapcsikba, vagy a kémia hajtja őket. És nincs jó zsülői minta, ami amitt el is b*ák sorra azokat.
2022. okt. 29. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok felszínes, 2eve meghalt a szerelmem, majdnem belepusztultam... 🙄
2022. okt. 29. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Irigy vagy. Elképzeled, hogy a "fiataloknak" milyen jó, hogy úgy és akkor csinálnak azt amit csak akarnak. Vedd tudomásul, hogy a te időd elmúlt, most mások jönnek. Neked is megvolt a lehetőséged, miért nem éltél vele?
2022. okt. 30. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hála istennek már nem olyan világban élünk hogy az első udvarlóhoz hozzá kell menni 16 évesen. Szakítsanak csak nyugodtan a fiatalok ha valami nem klappol, ez a normális. Ismerkedjenek több emberrel. Tapasztalatot és önismeretet szereznek.

A kérdező azért fröcsög mert neki sose volt semmilyen kapcsolata és nem bírja elviselni hogy mások meg élik az életüket. Elárulja ez a 'felszínesség' emlegetése. Ezen az incelek szoktak vergődni, hogy mások 'felszínesen' olyan párt választanak akik tetszenek nekik (skandallum) :D

2022. okt. 30. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!