Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal párkapcsolat felszínes?
Vanak, amik igen, vannak, amik nem. Én több olyat ismerek, akiké komoly a 18-22 éves korosztályban. (Ha már párkapcsolatnak van nyilvánítva)
Korábban 12-15 éves korban általában komolytalan szerintem. Persze ettől még nem feltétlenül rossz.
Én is kapcsolatban vagyok, és elég komoly. 21-22 évesek vagyunk
Hála istennek már nem olyan világban élünk hogy az első udvarlóhoz hozzá kell menni 16 évesen. Szakítsanak csak nyugodtan a fiatalok ha valami nem klappol, ez a normális. Ismerkedjenek több emberrel. Tapasztalatot és önismeretet szereznek.
A kérdező azért fröcsög mert neki sose volt semmilyen kapcsolata és nem bírja elviselni hogy mások meg élik az életüket. Elárulja ez a 'felszínesség' emlegetése. Ezen az incelek szoktak vergődni, hogy mások 'felszínesen' olyan párt választanak akik tetszenek nekik (skandallum) :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!