Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

A párommal amikor megismertük egymást egyre csodálatosabb volt minden. Beleszerettem annyira, hogy azonnal hozzá mentem volna feleségül. Azták voltak néha veszekedések, mert van olyan amiben teljesen ellentétesen gondolkozunk, de a szeretetemen ez nem változtatott. Aztán egyszercsak váratlanul jött egy pillanat és hirtelen nem éreztem azt a felhőtlen boldogságot és ez megrémített. Éjszaka annyira szenvedtem az emlékektől,hogy olyan volt mintha egy közeli szerettem meghalt volna. Én nagyon szeretem őt, és nem kérdés hogy őt akarom. De akkor miért érzem ezt? 3 napja tart..

Segítsetek, bármit megtennék érte bármit :(

2022. okt. 28. 09:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne függő érzelmileg ennyire egy másik embertől? Nem tudom megérteni, hogy mit lehet szeretni egy olyan emberben, akivel alapvető és lényeges dolgokban ellentétes oldalt képviseltek és vitatkoztok is. Ez érzelmi függés és kapaszkodásra, semmi köze a szerelemhez.
2022. okt. 28. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem őt szereted csak amit kivetítettél rá
2022. okt. 28. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemnek vége
2022. okt. 28. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert túl sok dologban nem egyeztek, és ilyenkor jobb másik embert keresni.
2022. okt. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!