Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap este megmondtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este megmondtam egy srácnak, aki csak a kiszemeltem, nem a pasim, hogy szeretem. Azóta nem reagál az üzeneteimre. Szerintetek ez mit jelent, jót vagy rosszat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 14:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi a korotok, azt elárulod? :)
2022. okt. 26. 15:48
 12/21 A kérdező kommentje:
#3 #11 Nem vagyunk már tinik: 34F és 37N. Igaz, egyikünk sem rendelkezik túl sok tapasztalattal.
2022. okt. 26. 15:52
 13/21 anonim ***** válasza:
89%

Nem túl bölcs dolog szerelmet vallani olyannak, akivel nem vagy együtt.

Hogy mit jelent a hallgatása?

Megijedt, hogy ez az őrült bige majd zaklatni fogja.

Mit jelent, hogy mégis írt?

Rájött, ha már itt van ez a kattant bige, aki odavan értem, akkor kihasználom a helyzetet és megdugom.

2022. okt. 26. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem gyerekes valakinek megírni szereted, miközben személyes találkán ott a lehetőség, idővel kiderül ha kölcsönös az érdeklődés.
2022. okt. 26. 16:08
 15/21 A kérdező kommentje:
Már rég tudja, hogy szeretem, de eddig nem mondtam el neki, magától jött rá a viselkedésemből.
2022. okt. 26. 16:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Most szerelmes vagy belé vagy csak a kiszemelted? Mert a két fogalom nem ugyanaz. Utóbbinál csak a tetszés, vonzódás van az előbbinél meg érzelmek.

Amugy azt jelenti hogy forditva neki nem vagy a kiszemeltje, ha ghostingolt.

2022. okt. 26. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak a kérdést olvastam. Hát ha reagált sem oké hogy ghostingol utána meg megkeres. Most akkor ha kínos neki akkor ghostingoljon ha meg nem kinos neki akkor meg ne ghostingoljon. Mert igy ugy tűnik hogy csak azért reagált mert megsajnált és nem akar megbántani.
2022. okt. 26. 19:53
 18/21 A kérdező kommentje:
#16 Én szerelmes vagyok belé, tehát vannak érzéseim iránta, viszont nem járunk.
2022. okt. 27. 07:41
 19/21 anonim ***** válasza:

#13-as írta a legvaloszinubb forgatókönyvet.

Rajott, hogy arra jó leszel, aztán ha megleszel neki (párszor?), akkor szépen dob, mint a piszkos zoknit!

2022. okt. 28. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Írt azóta a pasi kedves kérdező?
2022. okt. 28. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!