Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiélés? Egy komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiélés? Egy komoly kapcsolat előtt? Biztos kell ?

Figyelt kérdés

Tanácsokra lenne szükségem. Jelenleg külföldön töltöm az erasmusom. Évekkel ezelőtt, volt egy nagy szerelmem (az első igazi tini) aki szintén kiment erasmusra, és kvázi lecserélt, megszakította velem a kapcsolatot kvázi “élni, kiélni akarja magát” értsd: kavargatni

Ez nekem akkoriban annyira nagy törés volt hogy a mai napig is hatással van rám. Anno az erasmusa előtt ismerkedtünk meg, most pedig velem történt meg ugyanez: megismertem az utazásom előtt egy srácot, aki azóta ki is utazott hozzám. Nem vagyunk kapcsolatban, tisztáztuk hogy mindenki élje az életét (akárhogy, csak ha kavarunk vagy ilyesmi ne meséljük el a másiknak)

Én is kicsit hajszolnám ezt a “kiélést” de valójában nem is sikerül, senki nem is próbálkozik nálam egy buliban se…pedig iszonyat sok új ember vesz körül, önmagamban is most azt gondolom a legjobb időim élem….de közben ott a kontraszt hogy a srácot nagyon kedvelem, hiányzik és sokszor gondolkodtam azon hogy vajon nekem tényleg erre van szükségem? Kavarni? Minek?

Eddig két emberrel feküdtem le, elég sokkal csók volt előtte csak. Nem lettem tőlük több

Mégis motoszkál bennem hogy tapaaztalnom kellene, mielőtt belemegyek egy új kapcsolatba (az első kapcsolatom idén ért végez, egy év után) hogy soha ne érezzem ezt az érzést ha esetleg vele/akárkivel évekre leállnék

A régi tapasztalat nagyon belém épült, nem tudom elengedni. Pedig kiélni magunkat nem csak szexuálisan lehet: 15 országban jártam, felfedeztem magam, sokat tanultam a világról és nagyon boldog voltam….nem is a szexelés meg egyebekre lenne szükségem de megis hogy engedjem el ezt a “kenyszeres gondolatot” hogy az erasmusom alatt mindenképp kavarnom kell?

A sráccal nagy esélye van hogy összejövünk, de a táv miatt még nem mélyítjük

Kérlek normális valaszokat/véleményt írjatok mert nekem ez nagy kétség: akarom is de közbe nem is …+ sok helyen látom hogy kapcsolatok mentek tönkre mert a felek nem élték ki magukat

Huszonéves lány

2022. okt. 23. 23:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igazabol elmondom vegul hogy ot valasztottam, de o menet kozben meggondolta magat, nem keres kapcsolatot es rajott hogy nem olyan lanyt keres mint en…en kitartottam mellette es hittem hogy megeri erte varni, de sajnos nem erte meg. Padlora kuldott ez az egesz, es sokkal jobb lett volna ha ismerkedek es egy pillanatra se hiszek ebben az egeszben, ha sokkal lazabban kezelem

(Nem voltam senkivel mielott tamadnatok)

2023. jan. 3. 14:27
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom hogy ìgy jàrtàl :/ Majd alakul csak idő kérdése
2023. jan. 3. 15:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó valaszokat kaptál, és látom, hogy ez a kapcsolat már nem alakul, de akkor is hozzáfűzném, hogy nem kell kiélned magad, főleg ha nincs is rá igényed, nem kell olcsón odaadni a testedet jöttmenteknek, csak mert ez a szokás. Legyen tartásod, mert sérülhetsz, ha ezt a "normát" követed. Nem vagyok még öreg, de megis azt látom, nagyot fordult a világ, a szexkapcsolatok meg az egyéjszakások csak nagyon kevesekre voltak jellemzők régebben,és nem az egészséges lelkületű emberekre. Nem kell egy olyan értékrendet magadra erőltetned, ami nem a tiéd, ráadásul rengeteg buktatót rejt. Ne akard megbánni, hogy lefeküdtél valakivel vagy valakikkel, mert ezt nem tudod visszacsinálni, aztán j0arhatsz pszichológushoz aki vagy segít vagy nem. Tartsd magad valamire.
2023. jan. 5. 20:57
 24/25 NTBS ***** válasza:
Nem kell kiélés. Az élet ilyen vágysz valakire nem biztos, hogy megkapod. Tessék felnőni és továbblépni.
2023. jan. 6. 06:27
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Miután két emberrel lefeküdtél, meg sokkal csókolóztál, akár kavarhatsz is, mert normális, komoly kapcsolatod, úgy ahogy most elképzeled a komolyat, nem lesz már.

Most lehet lepontozni.

2023. jan. 6. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!