Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, kb. 2-3 éve ismerem. Csak barátok vagyunk, én többet érzek iránta és érzem hogy ő is. De más embereknek tagadja. Mindig azt mondogatja hogy ő már nem akar csalódni. Mikor elhatározná magát hogy komolyabbra fordítja velem a dolgokat másnapra viszakozik.
2022. okt. 22. 09:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nagyjából semmit, mert annyira azért nem szerelmes beléd, hogy lépjen valami konkrétat... A szavak elszállnak, a tettek bizonyítanak.
2022. okt. 22. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Tutyumutyi pasas ezért viszakozik.

Lephetsz ha szerinted ő is akar téged, csak az a gond, hogy besz@ri és a csalódások miatt mindig ott lesz benne a félsz...

2022. nov. 3. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell lépned,vannak ilyen pasik.Viszont ha te rányomulsz, és úgyse

veszi a lapot,akkor hagyd.

2022. nov. 3. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudsz vele mit csinálni.

Ne légy a szeszélyének és hangulatváltozásainak az áldozata. Ha neked ez így nem jó, ideje tovább lépni.

2022. nov. 4. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
91%

Érzelmi dolgokban nem gondolkodunk...legalábbis nem hosszan.

Vagy érzi valaki, amit kell, vagy nem. Azon nem fog gondolkodni, meg lamentálni jobbra-balra.

Ha Ő ezt racionalizálva közelíti meg, nem azt érzi, amit Te szeretnéd, hogy érezzen. Csak belehúznád valamibe, amiről nincs meggyőződve, és végül Te sérülnél a végén.

A nők sok mindent belegondolnak a férfiak lelkivilágába meg tetteibe, aminek olykor semmi alapja.

2022. nov. 5. 08:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk már erről, párszor ott aludtam nála. Annyit mondott nekem hogy tetszek neki csak idő kell neki.
2022. nov. 17. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Ez tiszta hülyeség, akkor most vagy ennyire önbizalomhiannyal küszködik, mert csalódott, vagy egyszerűen nem kellesz.

Én hagynám a fr@ncb@.

Ne hogy már rá várj, miközben más pasi meg futna utánad.

Meglatod, ha 'bekenhagyod' ő fog szaladni utánad.

Bár én akkor már nem adnék neki esélyt, mert igyis úgyis be van sz*rv* ami jóra nem vezetne, csak féltékenységre és vitákra.

Felejtsd el őt kérdező bármilyen nehéz, kezdj nyitni más pasik felé, mert ennek semmi értelme nincs.

2022. nov. 17. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Ez a legjobb (mert a nők bekajálják) meg a legszánalmasabb duma is egyben. Kérdezd már meg, ugyan mire kell neki az idő?

A kapcsolatra? Akkor minek kezdett veled egyáltalán? Érzelmekre? Azt meg vagy érzi, hogy jó veled, vagy nem.

Max arra kell neki idő, hogy megd*gjon párszor, amíg te az érzelmekben reménykedsz.

Miért veszik be a nők ezt a maszlagot???

2022. nov. 24. 09:10
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

"párszor ott aludtam nála"

Miért, ha csak barát (volt), és te (azóta?) többet szeretnél?

2022. nov. 25. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Elfelejteni, hányszor írják még le? 🤦‍♀️
2022. dec. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!