Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben a felállásban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a felállásban mennyire lenne jó ötlet felvállani, hogy szerelmes verset írtam egy lánynak?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerem, mert egy koliban lakunk. Egy hete szerelmet vallottam neki, de azóta is beszélünk, "barátok vagyunk", bár szerintem nem kölcsönös a barátság, mert bár beszélgetünk, de ő felőlem sose érdeklődik. Most azért írtam egy szerelmes verset neki, mert meg szerettem volna őrizni még a nyomokban bennem lévő szerelem nyomát, mert úgy éreztem, hogy megérdemli, mert kevésbé fontos lányokhoz is írtam már verseket. Van-e így értelme utolsó utáni dobásként elmondani neki, hogy írtam egy verset neki? A verseket, és a klasszikus udvarlást szereti.

2022. okt. 20. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Minek? Szerelmet sem kellene vallani, és főleg érezni sem, ha semmi sincs köztetek. Még barátok sem vagytok valóban, ha nem érdekled, írhatsz verseket a fióknak, nagyon nem kellene a tolakodásoddal tovább égetni magad.
2022. okt. 20. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Az #1-es szerintem túlegyszerűsítette a konklúziót. Véleményem szerint, megpróbálható, igen. Nem tudhatod biztosra, hogy mire vár, lehet ez megmozgat benne valamit, és ezáltal te is önazonos maradsz. Persze, a sérülés veszélye fennáll, de kockázat nélkül nincs semmi érzelmi eredmény.
2022. okt. 20. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Semennyire. Ha nem vagy minimum egy József Attila, akkor ne mutogasd a verseidet.
2022. okt. 20. 23:48
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
József Attila sem tudhatta, hogy ő lesz egyszer A József Attila. :D
2022. okt. 21. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: "József Attila sem tudhatta, hogy ő lesz egyszer A József Attila. :D"

De azért nagyon tudatosan törekedett rá, hidd el.

2022. okt. 21. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hagyd már békén ezt a szerencsétlen lányt, egyértelműen nem akar semmit tőled. Stalker akarsz lenni?
2022. okt. 21. 00:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Leírtak alapján a lány nem tud mit kezdeni az èrzèseiddel.

Max akkor oszd meg vele, ha nagyon erősen humán beállítottságú, és szereti a verseket.

2022. okt. 21. 06:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy József Attila, de nem írok vállalhatlan verseket.
2022. okt. 21. 07:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de te milyen fajta autista vagy?

A nők nem így működnek, hogy odaállsz, szerelmet vallasz, majd a hoki verseidet megmutatod és beléd zúg.

Ez teljesen annak a jele, hogy lúzer vagy.

2022. okt. 21. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!