Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy én itt az egyik kérdésben magamra ismertem?
Egyszer az exem felismerte magát az egyik kérdésben.
Éppen az anyját szidtam. :D
Később kiderült, hogy volt egy sejtése, majd belenézett a gépembe és hát a felhasználónév lebuktatott. :D
Velem olyan volt, hogy innen ismerkedtem valakivel, és meggyanúsított, hogy egy kérdést én tettem ki, ami szerinte róla szól. Pedig nem én voltam a kérdező, de ő nem hitte el.
Egy másik esetben meg az egyik kérdésemhez oda írt valaki, hogy megismert, tudja, hogy én vagyok, és ha hazaértem, számolunk, meg teljesen ki volt borulva. Szegény azt hitte, hogy az ő párja írta ki a kérdést. Itt is hiába írtam, hogy nem az vagyok, akire gondol. Szegény csaj, mekkora balhé lehetett otthon.
Igen.
És ez nagyon érdekes, ebből is látszik, mennyire azonos problémákkal küzdenek az emberek a kapcsolataikban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!