Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy én itt az egyik kérdésben magamra ismertem?
Figyelt kérdés
Mármint persze, az adott kérdésben leírt helyzet nem mondható ritkának, de olyan túl gyakorinak se, pontról pontra igaz rám a dolog, erre így mennyi esély van? :D2022. okt. 17. 17:25
12/23 anonim válasza:
10es, nyilván nem kérdeztem meg, mivel ahogy írtam is, nem igazán bír már, talán korábban vonzónak tartott, de már mindkettőnk részéről csak a közöny van.
13/23 anonim válasza:
10,mégis hogyan tudna utánajárni, hogy utána ne alázza szét a főnöke vagy a kollégái, hm?
14/23 anonim válasza:
9es vagyok, szerencsére a kollégáim semmiről nem tudnak, nem is büszkélkednék ezzel el. Szerelmes lettem, szexre jó lettem volna, még akár bele is mentem volna, de jelen pillanatban már esélyét sem látom ennek, megjött a józan eszem, és úgy tűnik, már csak egy fura emlék az egész...
15/23 anonim válasza:
Nekem csak olyan volt, hogy felismertem valaki ismerkedős kérdését, miközben alakult valami komoly köztünk :((
16/23 anonim válasza:
Könnyen lehetséges.
Velem régebben történt ilyen. A volt barátnőm írt ki egy kérdést és egyértelműen felismertem. Hónapokkal később amikor beszéltük akkor pedig ki is derült, hogy helyes volt a felismerés.
17/23 A kérdező kommentje:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
miután kiderült az illető kora, így már ki merem írni ide az adott kérdést, nos "meglepő", de nem én vagyok a kérdés alanya :D
2022. okt. 17. 22:08
18/23 anonim válasza:
Hm, és akkor te hány éves vagy? 🤔😜
19/23 A kérdező kommentje:
én 25 vagyok, így nem lehetek a kérdés "tárgya" :D
2022. okt. 17. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!