Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiu eltunt es en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiu eltunt es en irogatok neki, miert nem tilt le?

Figyelt kérdés

Teveztunk egyutt , szo nelkul eltunt.

Azota kb 2 naponta irok neki, van hogy hajnalban nagyon sirok es irok neki akkor is, meg sem nezi mintha meg sem tortenne..

De kerdezem en, miert nem tilt le? En ugysem fogom, akkor miert nem teszi o meg hogy még irni se tudjak?

Annyit se erek hogy letiltson vagy a kessobbiekben elo fog kerulni? Melyik vajon?

2022. okt. 17. 13:48
 1/7 A kérdező kommentje:

En ha valakitol nem akarnek semmit, es abszolut leszarnam 1000%hogy letiltanam. Nekem ne irogasson, ne zavarjon, ne zaklasson, nem akarok tudni a letezeserol sem. Ne csipogjon miatta a telom, ne villanjon be az uzenete, ne jojjon tole semmi ertesites..

Miert nem tilt le? Nem zavarjak ezek a dolgok?

2022. okt. 17. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:

1. Nem tudod a tortenetet es nem is fogod, nem vagyok szanalmas de a

a kerdes nem ez volt. Jelentettelek

2022. okt. 17. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
96%

Miért futsz olyan után, akit nem érdekelsz?

Amúgy meg lehet, hogy lekorlátozott.

Valószínű nem fog visszatérni, de ha mégis, akkor max szex erejéig.

2022. okt. 17. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy pasi írogatott így régebben

Megjelöltem kéretlen üzenetként és utána már soha nem láttam ha írt

Hagy írogasson magának, úgy voltam vele 🤣

2022. okt. 17. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nem tudjuk mi történt köztetek, de ha esetleg akarna téged (mert ugye erre vágysz) akkor is kevés hogy csak írogat.

Ha valaki tényleg akár, szeret, tisztel valakit akkor nem hulyiti a másikat, nem számít hogy mi okból.

Az a pasi lehet hogy kedvel, lehet hogy hulyit, lehet hogy csak ágyba kellenél...

Akkor miért nem tesz is érte? Szerintem igazából több nőt hulyit egyszerre és te is köztük vagy.

Nem is értem, hogy miért nagyon sok nő nulla önbecsüléssel, intelligenciával rendelkezik.

Hogy lehet valaki ennyire önbizalomhianyos, szeretetre éhes?

Amikor léteznek ezerszer jobb férfiak, akik a tenyerukon hordanának.

Válasz a kérdésedre amúgy nagyon egyszerű :

Azért nem tilt le téged, mert tudja hogy oda vagy érte és ha csak azt mondaná hogy ugorj te azt kerdezned milyen magasra.

Teljesen szánalmas vagy, egyetlen egy pasi se nézne többre mint dug*pajti ha nem változtatsz a viselkedeseden.

Továbbá igazság szerint neked egyáltalán nem kéne azzal foglalkoznod hogy vajon miért ír, vagy tilt le.

Azzal kéne hogy észre vedd végre valahára milyen ciki vagy és tanulnod kellene e szituációbol.

Legeslegelso út a javulasra pedig úgy történik hogy TE TILTOD LE!

Nem beszélsz, nem találkozol vele sehol semmilyen formában, ismerkedsz férfiakkal és NEM HAGYOD magad kihasznalni senkinek!

2022. okt. 17. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocs félreolvastam, azt hittem vissza ír neked...

Úgy meg lett volna vmi halvány icipici remény hogy minimum bír téged.

De ha csak te 'írsz' valóságban tolakodsz, nyomulsz, zaklatod azon csodálkozom hogy nem tiltott le. XD

Bár lehet hogy szórakozik a probalkozasaidon, sőt lehet a haverjainak is mutogatja hogy mennyire tré vagy.

Tényleg ennyire bután akarsz viselkedni??? Meddig akarod ezt folytatni???

Most komolyan érdekel, hogy van-e valami lelki, mentális problémád mert egy épeszű ember se csinálja azt amit te.

Viccen kívül lehet hogy egy pszichológus segíteni tudna rajtad, mert ez így nagyon nem oké...👀

2022. okt. 17. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Mik voltak az előzmények?

Elvitt vacsorázni, szerelmet vallott a nyugger-pisis, forró vizes medencében, kaptál tőle virágot, ágyba reggelit?

Hülyített és kétségek között tartott hetekig, hónapokig?

Ha így volt, akkor részben megértelek, de akkor se menj le kutyába, kérlek... Tartsd magad többre ennél!

2022. okt. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!