Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg beleszerettem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg beleszerettem vagy rosszul látom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már tini, nem véletlenül a felnőtt párkapcsolatok kategóriába írom ki a kérdést. Már voltam szerelmes többször de most mégsem olyan egyértelmű mint máskor. Akár ciki, akár nem, szeretnék véleményt kérni, mert nem merném teljesen biztosan kijelenteni, hogy most akkor szerelmes vagyok vagy nem.

Az illető férfi egy barátom.Már régen is ismertem, de csak az utóbbi években kerültem közel hozzá barátilag. A baráti érzéseket és a szerelmet könnyű összekeverni és ezért szeretnék véleményeket, hogy melyikhez áll közelebb az, amit érzek.

Mióta megismertem jobb ember lettem, nagyon jó értelemben motivált és megváltozott az életem. Ez barátokkal is megtörténhet, ez még nem jelent semmit. Én is jártam már úgy, hogy miattam változott meg egy pasi, letette az italt, mondjuk utólag kiderült, hogy szerelmes volt belém tehát ez lehet nem jó példa. A mostanira visszatérve, akiről a kérdés szól, sokat gondolok rá, valójában minden nap és nem is csak naponta egyszer. Emiatt még nem mondanám szerelemnek, mert nem csak arra gondolhatunk gyakran, akibe szerelmesek vagyunk. Szeretek vele beszélni, időt tölteni vele, a társaságában lenni, de ez is olyan, hogy barátok között nem meglepő, inkább természetes. Ami miatt valószínűleg több mint barátság az az, hogy vágyok a fizikai közelségére, ölelésére, hogy megcsókolhassam, vonzódok hozzá. Régen nem volt így, és nem azonnal a barátságunk elején kezdtem ezt érezni, mert eleinte tényleg csak barátként tekintettem rá és fokozatosan jött ez az egész. Ezen kívül amiatt is gondolom, hogy szerelmes lehetek belé, hogy ha belegondolok, hogy más nővel lenne, összeházasodna valakivel, párkapcsolata lenne valakivel, akkor már a gondolat is rossz érzés nekem. Nincs senkije, de ha most lenne valakije, rossz érzés lenne nekem úgy a közelében lenni, hogy van közben valakije. Nem attól félnék, hogy akkor már velem nem törődne. Az lenne a rossz, hogy az a másik nő a szerelme lenne.

Ha így érzek, akkor a leírtak alapján szerelmes vagyok belé?

2022. okt. 14. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"baráti érzéseket és a szerelmet könnyű összekeverni"

Szerintem ez nagyon nem így van , írom férfiként

De szóljanak a többiek

2022. okt. 14. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beleszerettél vagy nem.

Mi változna, ha tudnád, hogy igen vagy nem?

2022. okt. 14. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdesz szerelmessé válni. Az biztos, hogy a vágyódás megvan, és az érzelmi alap is hozzá, és ezek alapján kezd kibontakozni egy mélyebb, tisztább érzés is iránta. A rendes szerelem nem egyik napról a másikra üt be (az csak egy fellángolás a másik iránt, sokan félreértelmezik), hanem idővel kialakul és elmélyül. Szóval ez nem barátság részedről, hanem kibontakozó szerelmi érzés.
2022. okt. 14. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én arra lennék kíváncsi, hogy mi szól szerinted amellett, hogy nem vagy szerelmes, mert jelenleg nem értem, hogy ez miért kérdés.
2022. okt. 14. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudja a fene, de miért fontos?

Nem elég neked, hogy jól érzed magadat és nincs problémád?

Miért agyalsz azon, hogy ennek nevet adjál?

(Bár nyilván szerelmes vagy mint az ágyú, örülsz, de el se hiszed.)

2022. okt. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!