Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem működik a tavkapcsolat?
A fiú,akivel szinte már járunk nem akar velem tavkapcsolatba lenni.
Kikoltozok külföldre és kb 400kilometerre leszünk egymástól.
Velem jönni nem akar.
Miklr mondtam neki szomorú volt,hogy megyek,és próbált marasztalni,de kint van jó lehetőségem.
Annyira sajnálom hogy ő nem próbálja meg velem ,és hogy így elengedi az egészet amikor látom rajta,hogy megkedvelt/szeretett.
"szinte már járunk"
Vagyis még nem is jártok.
Ennyiért én se adnám föl állásomat vagy tanulmányaimat.
Meg is fordíthatjuk: ha te megkedvelted, megszeretted, akkor miért nem fontosabb ő, mint a jó lehetőség? Miért nem maradsz itthon, hogy vele lehess? Miért neki kéne hozzád alkalmazkodnia, utánad mennie idegenbe? És ha nem passzoltok egymáshoz? Akkor neki teljes bukta az egész, ott marad egy idegen helyen, ahová el se indult volna, ha te nem akartál volna menni.
Van akinél müködik. Valakinél nem.
Mi is 500 km távval futunk. Havi 3x biztosan együtt töltjük a hétvégét. De inkább 4x. Ritka ha valamiért elmarad.
De itt nem játszhat féltékenység, minden kis apró félreértést azonnal le kell kommunikálni.
Nálunk működik. 450 km. Ha hasonló munkarendben dolgoznánk, akár hetente is tudnánk találkozni. Így most havonta 2, jobb esetben 3 találkozó fér bele.
Amúgy meg miért neki kéne veled mennie? Miért mindig ahhoz kell alkalmazkodni, aki menni akar? Miért tőle elvárás, hogy mindent dobjon fére? Értem én, hogy jó lehetőséged van. És ezért neki meg az ő lehetőségeit, életét, mindent el kéne dobnia?
Neked az a "jobb lehetőség" többet ér, mint a szerelem. Innentől kezdve felesleges ezen rugózni.
Igen,igazatok van.Nem várom el,hogy hozzam alkalmazkodjon,de itt semmi jövőképe nincs,csak teng-leng,ezért gondoltam.
Én anyagilag nem engedhetem meg,hogy itt maradjak,plusz egy pár hónap múlva közelebb fog lakni és csak 200kilometerre lesz,simán meglehetne oldani.
Egy próbát megér minden,ha elbukik hát elbukott,de ha O így érez minek pazarolja akkor velem az időt?semmi értelme.
Nem tudok rá igy építeni,én már nem akarok tengni lengni.
"Nem várom el,hogy hozzam alkalmazkodjon"
De, elvárod.
"de itt semmi jövőképe nincs,csak teng-leng"
Igen, mindenki hülye, csak te vagy itt helikopter.
Egyszerre vagy karriertanácsadó és jósnő, hogy pár randi után a teljes életútját előre lásd.
A viselkedésed nagyon tippikus. Mondhatnám egocentrikusnka is. Van egy elképzelésed, és minden, ami azon kívül esik, az kizárólag rossz lehet. Ha valaki nem akar veled elköltözni, akkor már egy jövő nélküli lúzer. A boldogulásnak az egyetlen módja az, ha pont oda költözik, ahová te. Sehol máshol nincs jövőképe.
"pár hónap múlva közelebb fog lakni és csak 200kilometerre lesz"
Ahol szintén nem lesz semmi jövőképe, igaz?
"ha O így érez minek pazarolja akkor velem az időt?"
Ha te így érzed, akkor minek pazarolja veled az időt?
Semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!