Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatról mi a véleményetek? Működik vagy csak kevés esetben?
Ha nincs esély arra, hogy fél éven belül, legalább egy városba költözzetek, akkor nem érdemes belevágni. Hidd el.
(Persze majd most jönnek a: "Mi a párommal 35 éve élünk így, van 4 gyerekünk, és minden szupi!" kamuválaszok.)
Ez sztem leginkább a felek személyiségétől és igényétől függ, ill. attól is, az ismerkedés melyik szakaszában merül fel ez a kérdés, milyen gyakran tudnak találkozni, és mennyire hosszútávra kell számolni.
- van, akik simán kibírják távkapcsolatban alapvetően
- van, aki hosszabb távon nem akar távkapcsolatot, de ha már ismeri az illetőt, együtt vannak egy ideje, volt kellő idő arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt, akkor mondjuk 1-2 évbe nem "hal" bele, ha mondjuk azért van lehetőség a találkozásra, és nem max. félévente 1x
Nekünk egy a szülővárosunk és az ország 2 végébe jártunk egyetemre. Minden hétvégén hazajöttünk és akkor együtt tudtunk tölteni pár napot, ezen kívül a vizsgaidőszakokban itthon voltunk együtt, meg nyáron. Így jó volt, rendszeresen találkoztunk és azért a hosszabb szüneteket, hétvégéket együtt töltöttük.
Ami fontos szerintem, hogy bennünk azonban fel sem merült, hogy jaj most hogy lesz ez az egyetem dolog, együtt fogunk-e maradni a távkapcsolat ellenére stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!