Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megírom egy férfinek aki 3 hete eltünt, hogy hiányzik ki vált belőle valami hatást? Fog reagálni?
Figyelt kérdés
Nem találkoztunk. Nagyon hiányzik, nem tudom vissza írna e erre vagy erre sem de talán megkéne probálnom. Aztán ha nem reagál erre sem, akkor hagyom2022. okt. 13. 19:26
21/23 anonim válasza:
Mi történt köztetek azt megelőzően, hogy 3 hete "eltűnt"?
Mi volt ennek az előzménye?
22/23 anonim válasza:
Én sem akarok bántó lenni, de ha komolyan érdeklelnéd írt volna már. Ha ennek ellenére nem képes rá, akkor papucs. (De az előbbi valószínűbb).
Engem is érdekelne az előzménye.
23/23 anonim válasza:
Én nem a méltóságom miatt nem írnék, hanem azért, mert nem látnám az értelmét. A legjobb, ami történhet, hogy belemegy egy lapos kapcsolatba, amiben neki nincsenek olyan érzései, csak azért, hogy ne legyen egyedül (és mondom, ez a "legjobb", lehet vissza sem ír, stb.). Ha érdekelnéd, nem tűnt volna el. Nem aggatnám olyan valaki nyakába magam, aki mellett nem lehetünk igazán boldogok, inkább elfogadnám az egyértelmű elutasítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!