Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megírom egy férfinek aki 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megírom egy férfinek aki 3 hete eltünt, hogy hiányzik ki vált belőle valami hatást? Fog reagálni?

Figyelt kérdés
Nem találkoztunk. Nagyon hiányzik, nem tudom vissza írna e erre vagy erre sem de talán megkéne probálnom. Aztán ha nem reagál erre sem, akkor hagyom
2022. okt. 13. 19:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi történt köztetek azt megelőzően, hogy 3 hete "eltűnt"?

Mi volt ennek az előzménye?

2022. okt. 13. 21:50
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sem akarok bántó lenni, de ha komolyan érdeklelnéd írt volna már. Ha ennek ellenére nem képes rá, akkor papucs. (De az előbbi valószínűbb).

Engem is érdekelne az előzménye.

2022. okt. 13. 22:11
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a méltóságom miatt nem írnék, hanem azért, mert nem látnám az értelmét. A legjobb, ami történhet, hogy belemegy egy lapos kapcsolatba, amiben neki nincsenek olyan érzései, csak azért, hogy ne legyen egyedül (és mondom, ez a "legjobb", lehet vissza sem ír, stb.). Ha érdekelnéd, nem tűnt volna el. Nem aggatnám olyan valaki nyakába magam, aki mellett nem lehetünk igazán boldogok, inkább elfogadnám az egyértelmű elutasítását.
2022. okt. 14. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!