Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakibe, családom van. Megosztaná a tapasztalatát, akinek van?
És mit tettél te azért, hogy újra szeressen?
Itt 2 lehetőség van, az egyik hogy kilépsz a mostani kapcsolatodból, összeszeded magadat, és úgy kezdessz el újra ismerkedni.
A másik, hogy közösen megprobáljátok a férjeddel javítani a házasságotokat.
Mind a kettőhőz idő kell. Ha szét is mentek, akkor sem tanácsos azonnal ugrani egy új kapcsolatba.
És míg én próbálkoztam, odafigyelek rá, gondoskodok róla, beszélgetést kezdeményezek, odabujok, addig vissza semmit nem kapok hosszú hosszú ideje.
Ne tedd. De tényleg. Ő mit lát? Nem kell energiát belefektetnie, te mégis megteszel mindent.
Ne ajnározd, ne szolgáld ki. Csinálja meg magának.
Öltözz fel szépen és menj el otthonról néha. Hidd el ha kibillen a komfortzónájából, ha szeret akkor észhez kap.
Ha meg nem szeret, akkor nem kell erőltetni.
Oké, lelépsz, és???
Miből élsz majd?
5.-re.
Ja, te is olyan Gyakoris vagy, aki havi 800-at keres?
A válás után, egyedül kell fenntartani a lakhatást, meg a gyereket, meg magad.
6#
Te meg olyan gyakoris aki sír hogy a gyári melójával alig keres 200 at. És a tablettás bor az egyetlen örömforrása.
Kedves kérdező. Hogy egy normális választ is kapj, szerintem ha úgy érzed, hogy ezt a másik férfit tényleg érdekled és nyitna feléd akkor beszélgess vele, próbáld megtudni mik a szándékai, add ki magadból. Valamit kezdened kell az erzeseiddel. Én évekig próbáltam elnyomni aztán meg egyszer robbant.
Voltam hasonló esetben, de a sztoriban én voltam a gyermektelen nő és ő a családos férfi. Annyira szerettem, hogy el tudtam volna fogadni a gyerekeivel együtt is, de ezt nyíltan sosem mondtam el neki. Végül ő képtelen volt lépni, amit megértettem én meg megszakitottam vele minden kapcsolatot és munkát kellett váltanom, hogy talpra álljak. Itt te vagy a nő, ő a férfi. Ha viszonzott ez a szerelem nem hiszem, hogy akadálya lenne az, hogy gyerekeid vannak, hiszen, ha igazán szeret úgy szeret ahogy vagy, mindenestől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!