Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy divatos, népszerű fiúval milyen kapcsolatban lenni?
Figyelt kérdés
Lányok, akiknek volt már divat követő, helyes, izmos, népszerű fiúja, milyen volt? Milyenek egy kapcsolatban? Hogy bántak veled?2022. okt. 10. 16:09
1/5 anonim válasza:
Személy függő. A népszerű fiúk viszint nem fogják a központi szerepűket felrúgni a tarsaságaban egy nő miatt. Tehát ugyan úgy ölelkezni fog a csajokkal és nem veled fog otthon filmezni vagy állatkertbe járni.
2/5 anonim válasza:
hamar eldob, mint egy rongyot
de nem baj, mész a következőhöz, és így leéled az életed, eszedbe sem jut, hogy normálisat kellett volna keresned
3/5 anonim válasza:
A sok kis nyomi hogy osztja az észt a jó pasikról. :DDDDDDD
4/5 anonim válasza:
Én azért viszonylag ilyen srác vagyok és végre sikerült összehoznom egy gyönyörű barátnőt is. Hihetetlen jó érzés ahogy megnéznek minket az utcán (pedig semmi kihívó nincs barátnőm öltözködésében). Az #1-es kitűnően mellényúlt ezzel, mivel pont most megyek filmet nézni barátnőmhöz és nemrég felhozta hogy elmehetnénk állatkertbe😆
Az hogy ölelkezek a lány barátaimmal meg nem jelent semmit szerintem
5/5 anonim válasza:
Mennyire ciki már, úristen, hogy valakik annyira nyomorultak és magányosak, hogy egy barát megölelésébe rögtön többet látnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!