Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakítottunk, kicsit el vagyok kenődve. A barátaim nem értették meg a szomorúságomat. Hogyan legyek újra népszerű?
Figyelt kérdés
Társasági ember vagyok,és úgy érzem,most mindenki megutált.Mit csináljak?2013. jún. 16. 15:12
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az igazi barátok megértik ezt... Egy hónapig szomorkodni, szerintem ez teljesen belefér és egy barátnak meg kellene értenie.
Nem lehet, hogy csak te vagy túl érzékeny, azért gondolod, hogy megutáltak?
2/4 anonim válasza:
szerintem is most kicsit kinyírták az egódat, és ilyenkor természetes ha azt érzed, hogy az egész világ ellened van.
próbálj meg önmagad lenni, és ne akarj népszerű lenni, mert ha erőlteted akkor csak az agyukra mész:)
3/4 anonim válasza:
Vagy nem igaziak azok a barátok vagy úgy gondolták hogy túl nagy hisztit csapsz és már unalmas.
4/4 anonim válasza:
nem érzi az ember, amikor már századjára ugyanazt mondta el,és evvel még inkább belelovallja magát a keserűségűbe. nem így történt? ki más mondja meg,hogy mostmár elég, gáz amit csinálok, ha nem Anyukám és a barátaim? hosszútávon nekem jobb így, igaz hirtelen rosszul esik...én is rájuk szólok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!