Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok mennyire számít, hogy a barátnőtök mennyire népszerű, hány barátja van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 17:47
1/7 anonim válasza:
Semennyire.Ha dúl a szerelem akkor az a lényeg,bízzon meg bennem és ne legyen féltékeny
2/7 anonim válasza:
Szerintem a leggázabb dolog ez, mikor valaki azt nézi hogy xy-nak mennyi ismerőse van. Sajnos én is belefutottam már olyan lányba, akinek az számít, hogy tele legyen a facebook közös képekkel, meg a világnak azt mutassuk mennyire szép és jó minden, meg hogy hányan, és kik lájkolják a képeinket.
Na meg a másik mikor a barátnők mondják meg, hogy szerintük kivel legyen, meg ki a jó, és nem az érzésekre hallgat...
Normális embernél az egyén számít, és nem az hogy hány barátja van.
3/7 anonim válasza:
Egyátalán nem érdekel.Főleg hogy nekem sincs sok.Az az vannak de nem az az igazi összeszokott szoros társaság/barátság. És nálam nem azért van így mert nem fogadnak be. Befogadnak meg én is lehetnék nagy társasági ember de nincs rá igényem ...
5/7 anonim válasza:
Nem szeretem a túl népszerű embereket, mert általában iszonytató bunkók és felszínesek. Szerintem az a normális, ha az embernek egy kisebb, de szoros baráti társasága van.
6/7 anonim válasza:
Az én barátomnak hála a jó égnek annyira nem. Egy igazi, nagyon jó barátnőm van, azon kívül egy-két haver, és itt kifújt. Még szerencse, hogy nem hiszi azt, mint egyesek, hogy emiatt mindenképpen antiszoc vagyok :).
7/7 anonim válasza:
Nekem egyszer mikor még 16 voltam most vagyok 20, akkor még új volt a fészbuk, írogatott egy gyerek akit valami buliban mutattak be, szal beírt egy ilyet-sose felejtem el,milyen szánalmas volt :D- hogy, ha én olyan partiarc vagyok(én ilyet nem mondtam neki, de ő tudja),akkor miért csak 3-4száz ismerősöm van..., meglepő kérdés volt, azóta sem kaptam hasonlót. Engem sem érdekel, ki mennyire népszerű meg hány ismerőse van, ha valaki ezzel foglalkozik az már régen rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!