Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem elmúltával máshogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem elmúltával máshogy látod a párod külsejét?

Figyelt kérdés

A párom fiatalabb nálam 7 évvel, és szerintem külsőre egy nagyon vonzó, szexi férfi. Általában engem is csinosnak mondanak, van, aki szépnek. Viszont tudom, hogy van rajtam plusz 6-8 kiló, ami nem előnyös. A hajam is szörnyű, ritka, vékony semmilyen. Együtt élünk pár hónapja. A párom nyilvánvalóan nagyon szerelmes, aminek természetesen örülök, én is az vagyok. Viszont kicsit zavarba ejtő, mikor azt mondja, a világ legjobb nője vagyok neki, hogy gyönyörű hercegnője vagyok stb.

Félek, hogy ha alább hagy a szerelem, elmúlik a rózsaszínű köd, már nem szépnek fog látni, hanem egy átlagos öregedő nőnek, és kiábrándult lesz. Ez a félelem nagyon motivál arra, hogy fogyókúrázzam és fokozottan figyeljek a külsőmre. De mégis, van arra esély, hogy valaki a párját gyönyörűnek látja, és ez nem változik, akkor sem, ha a nő nem egy topmodell?

2022. okt. 8. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
97%
Jobb esetben a kulsod melle egy szemelyiseg is tartozik. En nem aggodnek ezen, de az egeszseges eletmodot tamogatom.
2022. okt. 8. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem ilyen egyszerű mivel nem csak a tested van hanem vannak belső tulajdonságaid, viselkedésed. Nyilván ezeket is szereti de örülj neki hogy ennyire szépnek lat. Persze figyelj oda az egészséged érdekében de ennyire ne feszengj már ezen. Nem láttam egy páromat se kevésbé vonzónak egyébként és nem a külsőségek miatt lett vége a kapcsolataimnak.
2022. okt. 8. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen máshogy, az a nem is értem kategória
2022. okt. 9. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!