Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem elmúltával miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem elmúltával miért idegesít a párom egyes tulajdonsága?

Figyelt kérdés

Eddig minden férfival így voltam, a volt férjemmel is, akivel 17 évig éltem együtt. 1-2 évig szerelem, tökéletesnek láttam, azt éreztem, ő az igazi. Aztán elmúlt a rózsaszínű köd, és nagyon elkezdett idegesíteni pl hogy hogy eszik, hogy nevet stb. A mostani páromat még inkább igazinak éreztem, mert sok mindenben olyan, mint amilyenre vágytam. Mégsem jó. Vágytam egy bújós férfira, mert a korábi partnereim nem voltak azok, most meg idegesít, ha puszilgat. Vágytam egy laza, mosolygós férfira, most meg ez úgy jön le nekem, hogy gyerekes. Stb.

Nagyon zavar ez, mert nem akarok senkit boldogtalanná tenni, és minden partnerem azt panaszolta, hogy sokat kritizálom őket. Ezt érzem én is.

Csak azt nem tudom, hogy ennek mi az oka. Egy kiállhatatlan, rossz természetű hárpia vagyok? Gondom van az elfogadással, a toleranciával? Vagy pedig mert nem találtam meg azt, akivel ténylegbpasszolunk?!

2022. jan. 2. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

Csak lilad nincs h tenylegesen milyen vagy es milyen ferfi illik hozzad.

Azertert valami mem volteg az exeleg nem kell az ellenkezojet ketesni. Az nem lesz jo.

Javaslom h foglalkoz onismerettel es nezd meg a csaladodban hogyan milyen szal mentes alakiltak a parkapcsolatok. A csaladi mintat keresd. Ott talalhatsz valaszokat a parkapcsolataidra.

Is.

2022. jan. 2. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
"Egy kiállhatatlan, rossz természetű hárpia vagyok?" Igen
2022. jan. 3. 00:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amiatt lehet, hogy elmúlik a szerelem. Egyes emberek hirtelen esnek szerelmbe és hamar el is múlik.
2022. jan. 3. 03:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz találni tökéletes párt. Vagy elfogadod azt aki van, vagy keresgélsz folyamatosan, vagy egyedül maradsz.
2022. jan. 3. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:
53%

" Egy kiállhatatlan, rossz természetű hárpia vagyok? "

Igen.

2022. jan. 3. 06:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyat akivel minden tökéletes lesz nem fogsz találni. Kompromisszumokat kell majd kötni. Elfogadtad az elején olyannak amilyen, most ne kritizáld ugyanazért a viselkedésért.
2022. jan. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!