Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 600km-ről nem tud hazajonni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

600km-ről nem tud hazajonni hozzám hogy találkozzunk, miért nem tudja megoldani ha valóban fontos vagyok neki? Ezt én nem hiszem el.

Figyelt kérdés

2 hete ismertuk meg egymast, kulfoldon dolgozik de 6 ora alatt ide erhetne hozzam, azt mondja egyenlore nem tud jonni mert munkabol nem tud elszabadulni. En ezt nem tudom elhinni. Ha nekem lehetosegem lenne menni hozza, egy fel orara is kimennék hozzá, mert fontos nekem..

1.Meg kene ezt ertenem es attol mert nem tud még jonni lehetseges hogy fontos lettem neki?

2.Vagy ha akarna haza jonne akar egy napra is csak hogy lasson?

2022. okt. 6. 21:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Két hét ismertség után túl nagyok az elvárásaid. Ha 2 eve egyutt vagytok az mas lenne
2022. okt. 7. 07:33
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy neked sem annyira fontos, hogy találkozz vele, hiába állítod az ellenkezőjét. Ha annyira fontos lenne, akkor semmilyen kifogást nem hoznál fel, hogy miért is nem, hanem egyszerűen mennél és kész. Egyébként meg 2 hét alatt olyan nagyon még nem lesztek egymásnak fontosak, főleg online ismerkedésnél. Ez csak egy ilyen kezdeti álmodozó fellángolás.
2022. okt. 7. 07:45
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez a fajta távkapcsolat nem való mindenkinek. Fél óra miatt ne is induljon útnak. Nagyon fárasztó 6 órát vezetni, és hatot vissza. Még úgy is hogy pl az én párom szombat hajnalban érkezik, és vasárnap délben indul vissza. Megterhelő fizikailag is, munka után.
2022. okt. 7. 08:44
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. a válaszaidat és gondolkodásodat látva én sem akarnék veled találkozni. :D

Komolyra fordíva a szót pedig:

1. Nem, nem könnyebb neki utazni. Mindkettőtöknek ugyanolyan nehéz, vagy könnyű. Ugyanazt az utat kell megtenni, csak neki először az egyik, utána a másik irányba. Neked meg fordítva.

2. Ez nem úgy megy, hogy nekem most dughatnékom van, és akkor egy napra otthagyom a munkát. Illetve lehet, de ha ezt eljátszom, nem biztos, hogy jövő hónapban is lesz munkám.

3. Egyszerűen hazudsz. Hiszen neked is van lehetőséged kimenni hozzá, de inkább csak ülsz egyhelyben, és hisztizel.

4. Azt is azért illene felfognod, hogy nem csak magát a nettó időt kell beleszámolnod. Igen, ha munka után autóba pattan, éjfélkor már ott is van nálad, 1-kor meg indulhat vissza. Aztán másnap meg jobb esetben csak használahatatlan lesz, rosszabb esetben még kárt, vagy balesetet is okoz a munkahelyén. Tudod, létezik olyan is, hogy felelősség. És nem mindenkinek áll abból a munkája, hogy a 8 órából hetet kávézik, meg beszéglet.

Egyébként 600 km tényleg nem lehetetlen táv. Volt már nekem 550 km-re barátnőm. Most is 450 km-re lakik a szerelmem. Nem leküzdhetetlen táv, majdnem mindenhétvégén tudunk találkozni. De mindketten tudjuk, hogy ez nem úgy működik, hogy gondolunk egyet, és menten találkozunk. Mindkettőnknek szabadnak kell lenni, hiszen sem én, sem ő nem teheti meg azt, hogy csak úgy otthagyja a munkahelyét egy-egy napra. A szabadság meg véges, és csak egy része felett rendelkezünk szabadon. Meg kell érteni, hogy az embernek vannak korlátai. Éretten kell hozzáállni. Nálunk ez megvan, és működik is a dolog. Nálatok ez nincs meg. Itt te játszod a követelőző, ámde elkényelmesedett, kényes kis hercegnőt, aki a kisujját se mozdítaná, és cseppnyi érettség sincs benne. Ezért nem fog nálatok működni.

2022. okt. 7. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!